Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
€10 korting op je bestelling via de app bij Amazon

€10 korting op je bestelling via de app bij Amazon

Geldig t/m: 30-06-21 23:59
Geldig t/m: 30-06-21 23:59

Ontvang €10 korting op je bestelling via de app bij Amazon, alleen voor Prime leden bij een minimale besteding van €40.

Alleen tussen 4 juni en 30 juni 2021!
Members met een iOS telefoon die nog geen lid zijn van Amazon Prime dienen zich via desktop of mobiele website voor Prime aan te melden. Dit is niet mogelijk via de Amazon app op iOS. De actiecode kan vanaf 24 uur na aanmelding voor Prime worden gebruikt voor de eerste aankoop in de app.

Je ziet de actiecode van €10 niet terug in je account. De actiecode dient manueel ingetoetst te worden tijdens het bestelproces en zal van het totale bestelbedrag worden afgetrokken.

Voorwaarden:

De korting kun je alleen gebruiken op producten die verzonden en verkocht worden door Amazon, behalve Amazon cadeaukaarten, fysieke boeken, Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), digitale content, alcohol, e-sigaretten, baby- en zuigelingenvoeding, bezorg- en afhandelingskosten, cadeauverpakking. Deze aanbieding geldt alleen voor de Amazon app op iPhones en Android-telefoons. De actiecode geldt niet voor de Amazon app op Android-tablets, Windows-telefoons of iPads.


Verlopen

Deal score: 1036

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon