Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
4 reacties

€10 korting op je bestelling via de app bij Amazon

Lady-Sale Lady-Sale  ● 2 weken geleden  Geldig tot 30-06-21 Amazon.nl Kortingscode  ● Diversen
Lady-Sale ; ● 2 weken geleden  Geldig tot 30-06-21 ●  Amazon.nl Kortingscode ●  Diversen

Ontvang €10 korting op je bestelling via de app bij Amazon, alleen voor Prime leden bij een minimale besteding van €40.

Alleen tussen 4 juni en 30 juni 2021!
Members met een iOS telefoon die nog geen lid zijn van Amazon Prime dienen zich via desktop of mobiele website voor Prime aan te melden. Dit is niet mogelijk via de Amazon app op iOS. De actiecode kan vanaf 24 uur na aanmelding voor Prime worden gebruikt voor de eerste aankoop in de app.

Je ziet de actiecode van €10 niet terug in je account. De actiecode dient manueel ingetoetst te worden tijdens het bestelproces en zal van het totale bestelbedrag worden afgetrokken.

Voorwaarden:

De korting kun je alleen gebruiken op producten die verzonden en verkocht worden door Amazon, behalve Amazon cadeaukaarten, fysieke boeken, Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), digitale content, alcohol, e-sigaretten, baby- en zuigelingenvoeding, bezorg- en afhandelingskosten, cadeauverpakking. Deze aanbieding geldt alleen voor de Amazon app op iPhones en Android-telefoons. De actiecode geldt niet voor de Amazon app op Android-tablets, Windows-telefoons of iPads.

Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!