Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Elektronica deals
€7,50 euro korting op je eerste bestelling op de app van Amazon

€7,50 euro korting op je eerste bestelling op de app van Amazon

Geldig t/m: 23-12-2021 23:59
Geldig t/m: 23-12-2021 23:59

Op je eerste bestelling via de app ontvang je nu 7,50 euro op je eerste bestelling vanaf 25 euro.

Let wel op dat je de code AMAZONXMAS gebruikt in je bestelling.

Zie

Toevoeging

Ontvang €7,50 korting op je eerste aankoop in de app vanaf €25 tussen 8 december en 23 december 2021*

Tussen 8 december en 23 december 2021 kun je €7,50 korting ontvangen voor je eerste aankoop in de app als je de actiecode 'AMAZONXMAS' gebruikt. Deze actiecode is te verzilveren in de app en toepasbaar op in aanmerking komende bestellingen vanaf €25.

De actiecode kan geclaimd en verzilverd worden tot en met 23 december 2021 zolang de voorraad strekt. Elke klant kan maximaal één actiecode gebruiken. De actiecode kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

Let erop dat je de actiecode van €7,50 niet terugziet in je account. De actiecode dient manueel ingetoetst te worden tijdens het bestelproces en zal van het totale bestelbedrag worden afgetrokken. De korting kun je alleen gebruiken op producten die verzonden en verkocht worden door Amazon, behalve Amazon cadeaukaarten, fysieke boeken, Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), digitale content, baby- en zuigelingenvoeding, bezorg- en afhandelingskosten, cadeauverpakking. Deze aanbieding geldt alleen voor de Amazon app op iPhones en Android-telefoons. De actiecode geldt niet voor de Amazon app op Android-tablets, Windows-telefoons of iPads. De algemene voorwaarden zijn van toepassing, bekijk hieronder de volledige informatie.

* Algemene voorwaarden:

• In aanmerking komende nieuwe en bestaande Amazon klanten kunnen tussen 8 december 2021 en 23 december 2021 met de actiecode 'AMAZONXMAS' €7,50 ontvangen voor hun in aanmerking komende, eerste aankoop in de app van minimaal €25 (de “Aanbieding”).

• De Aanbieding kan alleen geclaimd worden van 8 december 2021 t/m 23 december 2021. Je komt niet in aanmerking voor de promotie wanneer je al eens eerder een aankoop hebt gedaan in de Amazon app. De actiecode kan verzilverd worden t/m 23 december 2021.

• De Aanbieding is alleen beschikbaar in de Amazon-app op Android-telefoons of iPhones en voor de eerste 5.000 klanten die een actiecode claimen.

• De Aanbieding is alleen van toepassing op in aanmerking komende klanten die zijn uitgenodigd door middel van een e-mail of push-notificatie van Amazon, of via lokale marketing op Amazon.nl, die betrekking heeft op de Aanbieding, terwijl hij/zij ingelogd was op zijn/haar Amazon-klantenaccount, en de Aanbieding kan niet worden overgedragen naar een ander klantenaccount.

• Elke in aanmerking komende klant kan maximaal één actiecode claimen.

• De Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

• Als je in aanmerking komt voor de Aanbieding kan je de actiecode toevoegen aan je account voor directe toepassing op je eerste, in aanmerking komende aankoop via de Amazon app van minimaal €25.

• De actiecode kan op of voor 23 december 2021 worden gebruikt.

• De actiecode geldt alleen voor items die worden verzonden door Amazon en worden verkocht op de website www.amazon.nl, maar geldt niet voor Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), boeken, digitale content, baby- en zuigelingenvoeding, alcohol, e-sigaretten, Amazon-cadeaukaarten, bezorg- en afhandelingskosten, cadeauverpakking, Warehouse Deals of producten die door derde partijen worden verkocht en services die worden verkocht op een andere website.

• De Aanbieding is onderworpen aan beschikbaarheid, er is maar een beperkt aantal actiecodes beschikbaar en deze worden verdeeld volgens het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

• De Aanbieding is onderworpen aan een minimum aankoopbedrag van €25:

• als je in aanmerking komende items uit je winkelmandje verwijdert zodat het gecombineerde aankoopbedrag van de overige in aanmerking komende items bij het afrekenen onder het minimum aankoopbedrag valt, komt de Aanbieding te vervallen. • als je je bestelling voor een in aanmerking komend item annuleert (zodat het gecombineerde aankoopbedrag van de overige in aanmerking komende items bij het afrekenen onder het minimum aankoopbedrag valt), komt de Aanbieding te vervallen. • als je een in aanmerking komend item terugstuurt (zodat het gecombineerde aankoopbedrag van de overige in aanmerking komende items bij het afrekenen onder het minimum aankoopbedrag valt), behoudt Amazon zich het recht voor om de verkregen korting, die als onderdeel van de Aanbieding geldt, in rekening te brengen (door de betaalmethode te gebruiken die je voor de originele bestelling hebt toegepast en zonder verdere berichtgeving).

• Er zal geen enkele actiecode worden toegepast op je bestelling als je de 1-Click-bestelmethode gebruikt.

• Actiecodes hebben geen contante inwisselingswaarde en zijn niet overdraagbaar of toewijsbaar.

• Als je een bestelling plaatst waarbij je een actiecode hebt gebruikt en die bestelling vervolgens terugstuurt of annuleert, kan de actiecode niet worden terugbetaald of hergebruikt.

• Tenzij anders vermeld op de landingspagina van de aanbieding(en) of door Amazon, kunnen actiecodes niet worden gebruikt voor bestaande bestellingen en er kan maar één actiecode per bestelling worden toegepast.

• Amazon behoudt zich het recht voor deze promotie op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.


Verlopen

Deal score: 823

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon