Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

65.585 punten
1j

Gratis bezorging van je bestelling bij de Nederlandse Amazon webshop. Je kan je bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Voorwaarden:

  • Alleen items die door Amazon.nl zelf worden verzonden, komen in aanmerking om te worden bezorgd op een afhaalpunt. Dit geldt ook voor Marketplace-items met de optie Fulfilled by Amazon. Alle andere items die door externe verkopers worden verkocht en rechtstreeks door hen worden verzonden, komen niet in aanmerking voor bezorging op een afhaalpunt.
  • Er zijn afhaalpunten van verschillende grootte. Als het gecombineerde formaat of gewicht van je pakket de maatbeperkingen van het door jou gekozen afhaalpunt overschrijden, moet je items verwijderen of een ander bezorgadres selecteren om je bestelling af te ronden.
  • Items van zeer hoge waarde, items met een leeftijdsgrens of items die speciale behandeling vereisen, moeten worden bezorgd op een thuis- of bedrijfsadres.
  • Abonneren en besparen-bestellingen moeten worden bezorgd op een thuis- of bedrijfsadres.
  • Alle items in je bestelling moeten binnen 24 uur beschikbaar zijn voor verzending. Hoewel een item kan worden weergegeven als "Op voorraad", kunnen we dat item mogelijk niet meteen verzenden. Voor items die binnen 24 uur kunnen worden verzonden, wordt op de productpagina een bericht weergegeven zoals"Wil je dit item morgen? Bestel in de komende 30 minuten".

Deal score: 2566

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!