Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Keukenapparatuur deals
  • Verlopen

Inkbird 2-in-1 Digitale Vleesthermometer voor €15,19

€15,19 €18,99
bomal71636 ; ● 6 maanden geleden  ●  Amazon.nl Kortingscode ●  Keukenapparatuur

Inkbird 2-in-1 Digitale Vleesthermometer, Waterbestendig Kernthermometer met 2 Probes, Ondersteunende Backlight, Alarm en Magneet,voor Keuken, Grill, Snoepgoed, Bakken, Barbeque en Oven. 

  • 🔥【Ultra Snel & Precieze Meting】 Houd 2-4 seconden de probe in het voedsel, en krijg een accurate temperatuurmeting (±1⁰C). Of je nu een steak bereid, varkensvlees grillt, vis of aardappel frituurt of barbequed, deze bbq thermometer geeft je een exacte temperatuur indicatie. Bereik van de temperatuur meting: -50°C~300°C. (0.1°C precies)
  • 🔥【Dubbele Probe】 De Keukenthermometer is uitgerust met 2 roestvrijstalen probes: een uitklapbare probe en een externe, bekabelde probe.Je kunt de vleesthermometer in- en uitschakelen door de uitklapbare probe uit of in te trekken.De externe bekabelde probe is maximaal 107cm lang, welke in een barbeque, oven of smoker geplaatst kan worden.Bescherm je handen tegen de hitte.
  • 🔥【Alarmfunctie】 De ingebouwde alarmfunctie helpt de status van het voedsel te monitoren en voorkomt dat je de perfecte bereiding misloopt.Je stelt eenvoudig een gewenste waarde in voor het type voedsel dat je bereid of volgens je persoonlijke voorkeur, en de kernthermometer geeft een alarm als de gewenste waarde is bereikt.
Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!