Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Aircos deals

  • Multifunctioneel: de geluidsarme slaapmodus zorgt ervoor dat je bij een aangename kamertemperatuur in alle rust kunt slapen. Dankzij de afstandsbediening met lcd-display heb je altijd de controle en kun je met behulp van de 24-uurs timer bepalen hoe lang je ruimte gekoeld moet worden. 4 standen zorgen voor individuele instelmogelijkheden.

  • Innovatieve techniek: de innovatieve luchtontvochtiger; gevuld met R32-koelmiddel; voldoet niet alleen aan de modernste standaard, maar creëert ook een zeer hoog vermogen. Door minder drukverlies kunnen bij gelijkblijvende warmtewisselaars de prestaties aanzienlijk worden verhoogd. Voor de kwaliteit van een warmtepomp is het van belang hoe de verhouding is tussen de geleverde en de gewonnen energie.

  • Wifi-ready: met behulp van de optionele USB-module kan de airconditioner via smartphone of tablet (iOS of Android) worden aangestuurd. Via de app kun je niet alleen vanaf elke plek de temperatuurinstellingen uitvoeren, maar ook alle andere functies van de airconditioner bedienen. De app zelf is gratis en eenvoudig te bedienen(mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); verhoogd comfort en helpt om je energiekosten te verlagen. Gemakkelijk onderweg te bedienen.

  • Complete set: kabelgebonden airconditioner als complete set (wifi-ready, wifi-module optioneel): Eco Smart binnen- en buitenunit met Golden-Fin coating. Vooraf gevuld met het modernste koelmiddel; inclusief 3 m koperen leiding en kabel en wandhouder met montagemateriaal. Een afstandsbediening met verlicht lcd-display, afdichtingsmiddel voor de wanddoorgang, isolatietape, drainageslang en stroomaansluitkabel tussen binnen- en buitenunit ronden het totaalpakket af.

  • Energie-efficiënt: profiteer van het eenvoudige gebruik en de uitstekende energie-efficiëntieklasse van de airconditioner: koelen/verwarmen = A++/A++. DC full-inverter: de werksnelheid van de compressormotor van de inverter wordt daarbij continu en traploos geregeld. Het klimaatwonder is extreem geluidsarm en levert daarbij topprestaties.


Verlopen

Deal score: 12

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon