Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Audio & Hi-Fi deals
Ultimate Ears Megaboom voor €158,99

Ultimate Ears Megaboom voor €158,99

Geldig t/m: 15-07-17 23:59
Geldig t/m: 15-07-17 23:59

Laagste prijs elders €179,99.

Prijs is inclusief verzendkosten.
Gebruik de code 10KORTING voor €10 extra korting.

De UE MEGABOOM is een draagbare, draadloze en krachtige luidspreker. Deze speelt 360°-geluid met een diepe bas, waar je ook bent. De luidspreker heeft een waterdicht (IPX7) grab-n'-go ontwerp dat verbazingwekkend licht is (877 g). De batterij heeft een levensduur van 20 uur en het draadloze bereik is maar liefst 30 m. Bouw meteen je eigen feest, waar of wanneer dan ook. Met de UE MEGABOOM-app kan je een uitgebreide set geweldige extra's ontdekken zoals een muzikaal alarm, volledig aanpasbare 5-band EQ en op afstand bestuurbare aan/uit-knoppen. De UE MEGABOOM blijft beter worden dankzij regelmatige updates. De UE MEGABOON is de ongelooflijke luidspreker van vandaag én morgen. 



Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.de.


Verlopen

Deal score: 286

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon