Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Efteling deals
ANWB ticket Ledendagen in de Efteling voor €22,50 incl. parkeren

ANWB ticket Ledendagen in de Efteling voor €22,50 incl. parkeren

Geldig t/m: 24-03-22 13:27
Geldig t/m: 24-03-22 13:27

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 zijn er de ANWB ledendagen in de Efteling. De tickets zijn speciaal te boeken voor leden van de ANWB. Je hebt hiervoor een lidmaatschapsnummer nodig. De tickets zijn inclusief parkeren! Op = op!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij de Efteling. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Let op: zonder reservering krijg je géén toegang tot het park.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Indien je voor meer dan 8 personen wilt reserveren, dien je meerdere reserveringen te plaatsen met verschillende e-mailadressen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Bekijk hier een overzicht van alle geopende attracties en andere maatregelen.
  • De Efteling is toegankelijk voor mindervaliden. Echter, bij een aantal attracties geldt een toegangsbeperking, bijvoorbeeld in verband met lengte of fysieke conditie. Klik hier voor meer informatie.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Efteling.
  • De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Op de ANWB-ledendag is parkeren gratis! Je ANWB Ticket is tevens je uitrijkaart dus bewaar je ticket goed op de dag van je bezoek.

Coronamaatregelen De Efteling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.


Verlopen

Deal score: 509