Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wenskaarten deals
Gratis kaartje versturen

Gratis kaartje versturen

Geldig t/m: 30-01-23 15:18
Geldig t/m: 30-01-23 15:18

Ken je iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken, of een warm compliment verdient? Bijvoorbeeld je achterbuurman, je oma, je zus of de leraar van je kinderen?

Tover met een gratis kerstkaart een glimlach bij iemand op het gezicht. Het is dit jaar belangrijker dan ooit dat we aan elkaar blijven denken.

Hoe werkt het?

We verzamelen eerst zoveel mogelijk mensen die wel een kaartje kunnen gebruiken. Aanmelden kan via deze pagina.Schrijf een kerstkaart! Begin december krijgen alle klanten van Ben van mij een e-mail, met daarin een link. Via die link kun je een kerstkaart schrijven voor de mensen die zijn opgegeven. Als je een kaart schrijft, zie je alleen de achternaam, leeftijdscategorie en aanmeldreden. Met deze gegevens kun je de kerstkaart een persoonlijk tintje geven.Ben en Oma-post zorgen ervoor dat alle opgegeven mensen hun kerstkaarten vóór kerst ontvangen per post.Let op: de adresgegevens van de ontvanger zijn niet zichtbaar voor de schrijver van de kerstkaart. De adresgegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de kerstkaart, en daarna verwijderd.

Voel je vrij om deze pagina door te sturen of te delen op social media. Laten we met kerst zoveel mogelijk mensen een glimlach bezorgen!


Verlopen

Deal score: 94