Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Beddengoed deals
2 STUKS  Hoofdkussen - 30 dagen Proefslapen - 2 stuks Hotelkwaliteit Hoofdkussens - Hoofdkussen Nekklachten - Hoofdkussens Slaapkamer - Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers - Orthopedisch - Ergonomisch | 60x70 cm

2 STUKS Hoofdkussen - 30 dagen Proefslapen - 2 stuks Hotelkwaliteit Hoofdkussens - Hoofdkussen Nekklachten - Hoofdkussens Slaapkamer - Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers - Orthopedisch - Ergonomisch | 60x70 cm


Heb je je ooit afgevraagd waarom je je zo moe voelt als je 's ochtends wakker wordt? Ontworpen en ontwikkeld door Sleepcmfort, helpen kussens uit het Premium-assortiment om een gezonde slaaphouding te behouden met stevige en goede ondersteuning. Kussens zijn ontworpen om die vervelende pijntjes te verlichten. Sleepcomfort biedt u ergonomische orthopedische kussens omdat wij vinden dat iedereen een goede nachtrust nodig heeft om gezond te leven. Het zachte en comfortabele kussen heeft uitneembare vulling en je kunt zelf bepalen hoe stevig je het wilt hebben. Daarnaast zijn de kussens wasbaar en gemakkelijk te drogen. Dit is het moment om een Sleepcomfort hoofdkussen te kopen en uit te kijken naar een gelukkigere, gezondere dag na je eerste slaap!Als het om slaapcomfort gaat, zien veel mensen het belang van kussens over het hoofd. Dit is volkomen oneerlijk, want een mooi kussen is precies datgene wat de wereld kan veranderen. Bovendien kan het gebruik van het juiste kussen nek-, schouder- en rugklachten helpen voorkomen. U kunt er zeker van zijn dat deze orthopedische anti-compressiekussens de beste keuze voor u zijn om de beste keuze te maken, aangezien ze zeer comfortabel en uiterst ondersteunend zijn.Dit product bestaat uit een set van 2 Premium hoofdkussen van SleepcomfortZo zijn je hoofd, nek en schouders in perfecte conditie.Ontworpen volgens het laatste onderzoek op het gebied van slaapcomfortBiedt uitstekende vochtregulatie, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die 's nachts overmatig zweten.Geschikt voor mensen die op hun rug, buik of zij liggen.Verminder het risico op nek-, schouder- en rugpijn.Afmeting kussen: 60 x 70 cmHardheid: GemiddeldUitneembare microvezel vulling (SYNDONFILL)Verkoelend effectKatoenen hoes30 dagen proefslapen met geldterug garantieDuurzaam (EU Certified®) MADE IN HOLANDAdemend materiaal door vulling en bekledingAnti-allergische en anti-huisstofmijt eigenschappenZorg voor een goede nachtrust voordat je wakker wordt.Ons advies is om het kussen elke dag licht te kloppen en regelmatig te ventileren.

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 63

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.