Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger - Stofzuiger draadloos - Parketborstel -Dierenhaar

AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger - Stofzuiger draadloos - Parketborstel -Dierenhaar

Geldig t/m: 03-04-23 23:59
Geldig t/m: 03-04-23 23:59

De AEG CX7-2-S360 - Animal Edition - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze steelstofzuiger wordt geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk voor het in één beweging opzuigen van vuil en dierenharen met het grootste gemak. Dankzij de Home & Car Kit zorgt deze stofzuiger voor efficiënte reiniging van kleine en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder en tussen autostoelen. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft. De X Flexibility™ wordt geleverd met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 45 minuten. Met een gewicht van 2,46 kg is de AEG CX7-2-S360 - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op.


Verlopen

Deal score: 35

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.