Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Fietsen deals
Amigo Galaxy meisjesfiets 16inch voor een mooi prijsje!

Amigo Galaxy meisjesfiets 16inch voor een mooi prijsje!


De Amigo Galaxy is een veilige en stoere fiets waar jouw kind graag op wil fietsen. Het is een uitstekende kinderfiets die stabiliteit biedt aan beginnende fietsers. Deze fiets springt duidelijk boven de rest uit door het fraaie design en optimale comfort!


Productinformatie

Gewicht: ca. 12 kg

Wielmaat: 16 inch

Framemaat: 25 cm

Achterrem: terugtraprem

Voorrem: V-brake

Verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel

Zijwieltjes: ja

Fietsbel: ja

Fietsstandaard: nee

Terugtraprem

De terugtraprem werkt doormiddel van achteruittrappen en werkt op het achterwiel. De terugtraprem is onderhoudsvrij en onverwoestbaar. Het is bij de terugtraprem belangrijk om niet abrupt naar achter te trappen omdat dan je achterwiel ineens blokkeert en zal gaan slippen.


Handrem

V-brake/velgrem is een rem die werkt doormiddel van blokjes tegen de velg aan te drukken. De rem werkt uitstekend bij elk weertype en is ook zeer licht. De remblokken moeten tijdig worden vervangen zodat gevaarlijke situaties kunnen worden vermeden.


Zijwieltjes

Zijwieltjes geven kinderen de mogelijkheid om snel en veilig te leren fietsen. Kinderen krijgen met behulp van zijwieltjes meer vertrouwen en kunnen hierdoor zonder valpartijen en op een positieve manier fietsen.


Welke maat kinderfiets kan ik het beste kiezen?

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een afbeelding van de maattabel toegevoegd. Zo kan je gemakkelijk een keuze maken welke maat fiets geschikt is voor jouw kind.


Amigo

Bij Amigo hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Een echt Nederlands ontwerp en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en maten. Wordt Amigo de nieuwe beste vriend van jouw kind?

Toevoeging

Prijs elders: €70,89


Verlopen

Deal score: 45

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.