Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere BenQ monitors deals
BenQ - Full HD Monitor BL2480T - HDMI - IPS-Beelscherm - Draaibaar - 24 inch

BenQ - Full HD Monitor BL2480T - HDMI - IPS-Beelscherm - Draaibaar - 24 inch


De vrijwel randloze BenQ BL2480T is de ideale monitor voor zakelijke gebruikers, maar ook voor ontspanning. Zo kan je de monitor in hoogte verstellen, maar ook 360 graden draaien waardoor je de monitor voor elke situatie kan aanpassen. Verder beschikt de BL2480T over ingebouwde speakers, waardoor je geen headset of speakers hoeft aan te sluiten. Dankzij de vlotte verversingssnelheid van 75Hz en vlotte reactietijd kan je de monitor ook gebruiken voor snel bewegende beelden, zoals bij het spelen van games of bij het bekijken van een video.Handige extra'sDe BenQ BL2480T beschikt over enkele eigenschappen die hem vrij uniek maken ten opzichte van vergelijkbare monitoren in deze prijsklasse. Zo wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast op basis van omgevingslicht. Hierdoor wordt overbelichting van lichte delen van het beeld voorkomen en komen details in donkere beelden er juist beter uit. Om ervoor te zorgen dat je ogen minder snel geïrriteerd raken, kan het blauw licht worden gefilterd bij het bekijken van internetpagina's en documenten. Daarnaast heb je geen last meer van trillingen in het scherm dankzij BenQ's eigen Flicker Free technologie. 

Toevoeging

Laagste prijs elders, incl. verzending €209,30


Verlopen

Deal score: 63

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.