Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Intex zwembaden deals
Intex PureSpa Bubbel Massage set - Hottub - 220 - 240 Volt

Intex PureSpa Bubbel Massage set - Hottub - 220 - 240 Volt


10mnd

Deze Intex PureSpa Bubble Massage opblaasbare spa is een goede keuze om samen met vrienden het hele jaar door te relaxen tot een minimale buitentemperatuur van 4°C graden. 

Deze Intex PureSpa biedt ontspanning in luxe, en plaats voor 4 volwassenen. Met deze fantastische spa in uw achtertuin heeft u zeker veel plezier maar kunt u ook geheel tot rust komen. De PureSpa heeft een massagefunctie met bubbels en door de warmtefunctie heeft het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen om het water heerlijk warm te houden. U kunt genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C. 

De unieke sterke Fiber-Tech™ Technologie (polyestervezel constructie) garandeert de levensduur, de stabiliteit en het comfort. De PureSpa is eenvoudig op te zetten en leeg te laten dankzij de meegeleverde pomp. Hiermee verandert u uw achtertuin in een luxe resort! 

Afmetingen buitenkant in opgeblazen toestand: 196 x 71 cm (⌀ x H)

Afmetingen binnenkant in opgeblazen toestand: 145 x 71 cm (⌀ x H)

Watercapaciteit: 795 L

Kleur: bruin en wit

Zitplaats: 4 volwassenen

Maximum watertemperatuur: 40°C

Met handgrepen aan de zijkant, voor eenvoudige verplaatsing

Met verwarmingsfunctie

Voeding: 220-240 V, 50 Hz

Verwarming: 220-240 V, 2.200 W

Luchtbellen blazer: 220-240 V, 800 W

Stroomsnelheid: 1.741 L/u

De Intex PureSpa wordt geleverd inclusief standaard afdekzeil incl. luchtzak, een filterpomp, een filtercartridge, een grondzeil, drijvende chloordispenser, teststrips en een controle unit met bedieningspaneel. De Intex PureSpa is niet compact op te vouwen, zo neemt deze spa meer ruimte in beslag tijdens opberging of vervoer.

Toevoeging

Prijs elders is €449


Verlopen

Deal score: 71

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.