Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Speelgoed deals
KidKraft Moderne retro speelkeuken voor €69

KidKraft Moderne retro speelkeuken voor €69

Geldig t/m: 30-01-23 15:10
Geldig t/m: 30-01-23 15:10

Bestel nu bij Bol.com een KidKraft Moderne retro speelkeuken voor €69.

laagste prijs elders: €97,95

Neem je kleine chefs in wording mee op een spannende culinaire reis met deze leuke moderne retro speelkeuken met gemakkelijke EZ Kraft Assembly™! Deze speelkeuken heeft een moderne retrolook en biedt kinderen alles wat zij nodig hebben om urenlang te spelen en te kokkerellen. Deze stijlvolle keuken is niet alleen leuk om in te spelen, maar is ook leerzaam. Kinderen leren bijvoorbeeld om de koelkast in te delen of om hun handen te wassen voor het koken. Ze zullen het geweldig vinden dat de knoppen bij de kookplaat en de oven een leuk klikgeluid maken en dat je heerlijke fantasiedrankjes kunt maken met de ijsblokjesmaker. Met de klassieke luxe magnetron heb je in een handomdraai een maaltijd bereidt. Ouders zullen zich verbazen over hoe snel deze speelkeuken te monteren is. Dankzij onze innovatieve montage met EZ Kraft Assembly™ technologie is er minder bouw- en meer speeltijd!

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 156

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.