Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

Koop nu deze LEGO Overwatch Bastion - 75974 voor €43. Elders €48,99

Bastion model E54 gedetecteerd! Je kunt nu je eigen Overwatch® held Bastion en zijn metgezel Ganymede bouwen van LEGO® stenen.

Deze zeer gedetailleerde figuur bestaat uit Bastion in recon-modus met Ganymede op zijn schouder, plus een pistool en een verlichtingssteen op zijn hoofd waar je op kunt drukken.

Je kunt de Bastion figuur ook herconfigureren tot sentry-modus met een krachtig langeafstandskanon, om grote schade mee aan te richten. Dit Overwatch verzamelobject van Bastion is een geweldige blikvanger voor fans van alle leeftijden!

• Herconfigureer het Bastion speelgoed van recon-modus naar sentry-modus – herbouwen is niet nodig!
• Wapens van het Overwatch® personage: het pistool en het minipistool van Bastion.
• Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.
• LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets vormen een perfect cadeau en verzamelobject voor fans van de zeer populaire game Overwatch.
• Het Bastion bouwspeelgoed is ca. 26 cm hoog in recon-modus en ca. 17 cm hoog in sentry-modus.

Toevoeging

Deal score: 55

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €9,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!