Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere TV series deals
Oppassen! De complete serie op DVD voor €54,99 bij Bol.com

Oppassen! De complete serie op DVD voor €54,99 bij Bol.com

Geldig t/m: 22-08-22 13:24
Geldig t/m: 22-08-22 13:24

Oppassen was populair, bijzonder populair. Feitelijk was het de hitserie uit de jaren 90.Elke zaterdagavond weereen nieuwe aflevering met daarin de familie Bol-Buys. Oppassen is de langstlopende Nederlandse komedieserie met een record van 321 afleveringen is het delangstlopende Nederlandse komedieserie. De serie heeft in 1996 een Gouden Televizier-ring gewonnen! Gelukkig voor de liefhebber zijn alle 321afleveringen inmiddels op DVD uitgebracht. Veel plezier met deze gewelkdige serie!

Twijfel niet te lang, sla snel je slag, want elders is de serie lang en breed uitverkocht.


Scoor Oppassen! De complete serie op DVD voor €54,99 bij Bol.com. Bij Amazon voor dezelfde prijs, verder is de laagste prijs €67,99


De serie speelde zich af in Kralingen (Rotterdam)Opa Bol, Opa Buys, Anna, Rick, Harrie en de personages in de komedieserie woonde in Kralingen, een wijk in Rotterdam.


Het huis waar oppassen opgenomen werd bestaat echt en is te vinden opde kruising van de Essenlaan, Essenweg, Slotlaan en Vijverlaan inRotterdam. Grappig genoeg heeft het huis te koop gestaan!


Verlopen

Deal score: 151

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €9,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!