Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Philips Hue deals
Philips Hue voedingskabel voor buiten - 100W - €57 bij Bol.com

Philips Hue voedingskabel voor buiten - 100W - €57 bij Bol.com


Ultieme slimme verlichting. De Philips Hue voedingskabel is speciaal voor al je Philips Hue slimme buitenlampen met een laag voltage. Ideaal om te beginnen met je eigen slimme verlichtingssysteem in de tuin. Op deze 100W voedingskabel kun je tot 35 meter kabel aansluiten om zo verschillende lichtpunten met elkaar te verbinden. De laagspanningvoeding ondersteunt tot 100 watt vermogen. Let op: de totale wattage van de aangesloten laagspanningslampen mag dus maximaal 100 watt zijn. Gemakkelijk zelf installeren: gewoon aansluiten met een stekker, zonder hulp van een elektricien. De Philips Hue 100W voedingskabel kun je gebruiken onder alle weersomstandigheden (IP67-norm). Is je totale wattage minder dan 40W? Overweeg dan de 40W voedingskabel van Philips Hue.. Weerbestendig (IP67). Deze voedingskabel is speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en is uitvoerig getest om zijn prestaties te verzekeren. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer duidt op het beschermingsniveau tegen stof en het tweede cijfer op de vochtbestendigheid. Deze kabel is met IP67 ontworpen; dit betekent dat hij is beschermd tegen water. . Eenvoudig te installeren en uit te breiden. Fleur donkere paden op, creëer accenten in je tuin of schep een unieke sfeer op het terras. Je kunt dat zelf doen met behulp van Hue spots of lichtzuilen. De producten zijn gebaseerd op laagspanning, dus veilig te gebruiken en gemakkelijk te installeren. Geen moeilijke dingen meer om buitenverlichting te realiseren: maak het en breidt het uit zoveel je wilt.

Toevoeging

prijs elders: €63,99.


Verlopen

Deal score: 23

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.