Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Baby en kind deals
Prodent Pokemon tandpasta 75 ml BOL.COM voor €0,99

Prodent Pokemon tandpasta 75 ml BOL.COM voor €0,99


75mlProdent Pokémon tandpasta helpt gaatjes voorkomen en versterkt het glazuur. Als nieuwe tanden doorbreken zijn deze nog niet helemaal uitgehard. Het glazuur kan de tanden nog niet optimaal beschermen tegen zuuraanvallen en bacteriën. Dit maakt nieuwe tanden extra gevoelig voor gaatjes en tandplak. Prodent Kids (6+ jaar) Tandpasta bevat ActiFluor, dat het glazuur van de tanden sterker maakt. Op deze manier helpt het om gaatjes te voorkomen. Ook bevat Prodent Kids (6+ jaar) Tandpasta Xylitol. Xylitol remt het ontstaan van tandplak.Voordelen:✓ Formule met aangepaste fluor gehalte (1450PPM F)✓ Fluoride gehalte aanbevolen door tandartsen✓ Een zachte en lekkere smaak van Aardbij✓ Beschermt tegen gaatjes✓ 22% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw✓ 99% van de ingrediënten is afkomstig van natuurlijke oorsprong

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 81

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.