Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Computers deals
Samsung 840 EVO mSATA SSD - 1TB voor €105,95

Samsung 840 EVO mSATA SSD - 1TB voor €105,95

Geldig t/m: 28-07-2017 23:59
Geldig t/m: 28-07-2017 23:59

Koop deze Samsung 840 EVO mSATA SSD - 1TB voor slechts €105,95 bij bol.com

Productbeschrijving
De meest geëvolueerde SSD voor de ultradunne laptop pc’s

Ontdek de nieuwste stap in de evolutie van de compacte SSD: de Samsung SSD 840 EVO mSATA. Als combinatie van de beste SSD-technologieën van Samsung 840 EVO is deze dunne en uitzonderlijk lichte SSD speciaal ontwikkeld voor ultradunne laptop pc's. Bovendien levert 840 EVO mSATA superieure prestaties waarmee de lat opnieuw hoger wordt gelegd dankzij Samsungs uiterst betrouwbare tweede-generatie 3-bits MLC-technologie met zelfcontrolefuncties. Bij deze geavanceerde eigenschappen komt ook nog dat laptops langer met een batterijlading doen, minder energie gebruiken en onmiddellijk wakker worden uit de sluimerstand. Simpelweg door gebruik te maken van eersteklas 840 EVO mSATA SSD's kunnen BTO-technici in het volste vertrouwen maatwerk-laptops bouwen die voldoen aan de eisen die de klant stelt om de prestaties te verbeteren, en IT-managers kunnen de prestaties op de werkvloer significant verbeteren.

Ervaar de betere prestaties van dit gloednieuwe model
Doordat de gebruikte EVO-technologie identiek is aan die van de 2,5-inch 840 EVO SSD, heeft 840 EVO mSATA voor iedere taak dezelfde sequentiële en random lees- en schrijfsnelheden. Samsungs 3-bits MLC NAND flashgeheugen legt gegevens efficiënter vast en verbetert ook de snelheid en de betrouwbaarheid. Of het systeem nu zwaar belast wordt doordat er bijvoorbeeld videobestanden worden bewerkt, of een eenvoudige taak uitvoert zoals een virusscan, 840 EVO mSATA handelt alle opdrachten soepel en snel af. Multitasken is heel simpel voor deze SSD, dus gebruikers kunnen documenten bewerken die allerlei media bevatten terwijl ze gegevens in de gaten houden die voortdurend veranderen.

Verder zorgt Samsungs innovatieve TurboWrite technologie bij 840 EVO mSATA voor een aanzienlijk hogere sequentiële leessnelheid. De random leessnelheid bij lichte belastingen (QD1) is 10 000 input / outputbewerkingen per seconde (IOPS), de hoogste waarde in de markt. Om de prestaties op computerniveau te verbeteren, kunnen gebruikers via de Samsung Magician software de RAPID-stand inschakelen om het vrije DRAM-geheugen van de pc als buffer te gebruiken. Met de installatie van de hoog presterende Samsung 840 EVO mSATA SSD stijgt

Verlopen

Deal score: 63

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.