Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Airfryers deals
TurboTronic DAF5 Dubbele Airfryer XXL - €87 - Heteluchtfriteuse - 9 Liter - Turquoise

TurboTronic DAF5 Dubbele Airfryer XXL - €87 - Heteluchtfriteuse - 9 Liter - Turquoise

Geldig t/m: 04-11-22 19:34
Geldig t/m: 04-11-22 19:34

De TurboTronic DAF5 Dubbele Airfryer XXLmaakt thuis koken leuk en makkelijk. De airfryer heeft 2 afzonderlijke manden waarmee je 2 verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. Dat maakt de DAF5 uniek! De manden van elk 4.5 liter hebben een ruime inhoud waardoor je flinke porties per keer kunt bakken. De heteluchtfriteuse biedt maar liefst 12 verschillende kookprogramma’s waar je uit kunt kiezen. Bovendien kun je voor elke mand afzonderlijk een kookprogramma kiezen. De airfryer is het gezonde alternatief voor gewoon frituren. De heteluchtfriteuse maakt namelijk gebruik hetelucht in plaats van olie of boter, waardoor je de inname van vet kunt verminderen tot 80 procent! Hierdoor is de airfryer de beste keuze en zonder problemen dagelijks te gebruiken. Dankzij de Rapid Air-techniek circuleert de hetelucht 360° door de manden waardoor de gerechten op een gelijkmatige manier worden verwarmd met een temperatuur van 50 °C tot 200 °C. Zo blijven je frietjes net zo krokant en knapperig en je chicken wings net zo sappig als uit de traditionele frituurpan. Voor de veiligheid heeft de airfryer antislipvoetjes en een Cool to Touch-functie zodat de buitenkant koel aan blijft voelen.


Verlopen

Deal score: 94

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.