Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Amazon Prime deals
[Gratis geld?] €6 cashback op Amazon Prime Video bij CashbackXL

[Gratis geld?] €6 cashback op Amazon Prime Video bij CashbackXL

Gratis
Geldig t/m: 02-03-20 16:38
Geldig t/m: 02-03-20 16:38

Probeer nu Amazon Prime Video 30 dagen gratis én ontvang €6 als cashback. Dus je verdiend er direct 6 euro op en kunt direct opzeggen, check de Hoe werkt het iets verder hier beneden:

Amazon prime is soortgelijk als Netflix en Disney+, met mooie series als TopGear, Shrek, StarTrek en vele anderen.

Zie hier de populairste Films en Series

Zo geloof ik dat het nu mogelijk om via CashbackXL gratis geld te ontvangen door je aan te melden voor een proefabonnement van Amazon Prime Video. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, dus het blijft even afwachten tot de cashback is bevestigd, maar het is in ieder geval gratis te proberen.

Deze actie werkt alleen voor nieuwe klanten van Amazon Prime Video!
CashbackXL is sowieso altijd handig als je online aankopen doet, omdat je via hen een gedeelte van je aankoopbedrag terug kunt krijgen. Zij ontvangen een commissie als ze bezoekers naar een webshop doorverwijzen en deze vervolgens iets kopen. De prijzen zijn even hoog als normaal gesproken! Deze commissie wordt vervolgens weer gedeeltelijk aan jou uitgekeerd!

Let even op, je kan alleen met een creditcard betalen, dus deze moet je wel hebben.

Hoe werkt het? 

  1. Ga naar CashbackXL en log in. Ben je nog niet ingelogd? Maak dan even een nieuw account aan! 
  2. Ga vervolgens via CashbackXL naar de website van Amazon Prime Video en start je proefabonnement. Je moet wel via CashbackXL naar Amazon Prime Video navigeren als je gebruik wil maken van de cashback! 
  3. Klik rechtsboven op het icoontje dat op een poppetje lijkt en klik op 'aanmelden'. Log daarna in met een Amazon account waarmee je nog niet eerder op Amazon Prime bent geabonneerd.   4. Zoek vanuit hier de optie om je aan te melden voor een Amazon Prime Video proefabonnement, dit kan 30 dagen gratis. Na aanmelding kun je vanuit je account ook weer direct opzeggen. Klik hiervoor weer op het icoontje van het poppetje en ga naar 'account en instellingen'. Van hieruit zou je je abonnement direct stop moeten kunnen zetten.


    Heb je het zelf geprobeerd? Laat het weten in de comments!  

Verlopen

Deal score: 412


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!