5 tips om goedkoop boodschappen te doen

De prijzen in de supermarkten rijzen echt de pan uit. Ik kijk dus steeds meer naar opties om toch te "besparen" op mijn boodschappen. Hierbij een aantal tips van apps / websites die ik geregeld gebruik:

1) Too good to go
Met de Too good to go app kun je flink veel geld besparen. Via deze app kun je mystery boxen kopen met flinke korting. Zo haal je bijvoorbeeld een zak vol broodjes voor een mooi bedrag bij de Bakker of kun je aan het einde van de dag een mooi pakket afhalen bij de supermarkt in de buurt. Deze app voorkomt voedselverspilling en geeft jou de mogelijkheid om goedkoop boodschappen te doen.

2) Foodello
Deze online supermarkt verkoopt ook producten met een fikse korting. De producten die ze aanbieden zijn nog helemaal in orde, maar lopen richting de houdbaarheidsdatum. Zo kopen ze dus restpartijen op bij de supermarkten en kunnen daarom deze producten goedkoop aanbieden. En het mooie is dat je na aanmelding voor de nieuwsbrief, bij je eerste bestelling ook nog eens een gratis Tony's Chocolonely krijgt :).

3) Butlon Supermarkt
Ook bij Butlon kun je terecht voor goedkope boodschappen. Zo hebben ze altijd leuke acties in de vorm van OP=OP knallers en de speciale dagknallers.

4) Mega Food Stunter
Bij de MegaFoodStunter bieden ze producten aan die door kleine afwijkingen niet in de schappen van de winkel terechtkomen. Dit wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in het gewicht van het product, een verpakking die aangepast is of seizoenproducten. Deze producten bieden ze dan alsnog aan via hun website voor een mooie prijs.

5) Bekijk de folder aanbiedingen
Door geregeld de folders van de supermarkten in de gaten te houden kun je ook flink besparen natuurlijk. Zo is er altijd wel een supermarkt met een mooie actie voor wasmiddel / broodbeleg / frisdranken etc.

Heb jij nog leuke tips voor het besparen van geld op je boodschappen? Dan hoor ik het graag, zo kunnen we elkaar toch weer helpen!

Discount_diva
1 jaar ago