Amazon Prime Days: 11 en 12 oktober

Yeaah, het koopjes festijn van Amazon is weer van start gegaan. Tijdens de Amazon Prime Days kun jij 2 dagen lang profiteren van extreem hoge kortingen via we websites van Amazon.

Bekijk hier de beste deals van dit moment:

>> Huggies Billendoekjes Pure 99% Water 10 x 56 = 560 doekjes voor €7,99
>> 12 blikjes Red Bull energydrink voor 12,49 euro
>> Tot 50% korting op Lego
>> Philips Volautomatische Espressomachine 3200 EP3221/40 voor €269
>> Bekijk al onze Amazon aanbiedingen van dit moment


✅ Let op: om gebruik te kunnen maken van deze exclusieve Amazon aanbiedingen dien je Amazon Prime-lid te zijn. Beschik je nog niet over een Amazon Prime Lidmaatschap? Meld je dan snel even aan voor het gratis proeflidmaatschap (30 dagen gratis).

📱 Blijf op de hoogte van onze beste deals
We verwachten dat deze dagen, nog meer dan je al van ons gewend bent, vele deal worden gedeeld door onze leden. Blijf op de hoogte van de beste koopjes via onze gratis app. Wij zullen namelijk voor de echte knaldeals een bericht sturen via de app, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de beste deals.
>> download de app hier

🚨 Deal alerts: mis jouw favoriete aanbiedingen niet!
Ben jij op zoek naar een bepaald product? Stel dan via onze app jouw persoonlijke deal alerts in. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar Philips Hue, Rituals, Lego of Nike producten met korting? Wij sturen jouw direct een berichtje als een mooie deal voor dit product / merk wordt gedeeld op onze website.

🤑  Sharing is caring!
Wist je dat jij ook zelf aanbiedingen kunt delen op onze website? Super leuk toch?! Dus heb jij een mooie korting gespot? Deel deze dan zelf met de rest van de community zodat nog meer mensen flink wat geld besparen op hun aankopen.
Je spaart daarnaast met het delen van aanbiedingen ook nog eens punten die je vervolgens kunt inwisselen voor gratis cadeaubonnen.

Discount_diva
7 maanden ago