Amazon.nl - Gratis bezorging naar PostNL afhaalpunten

Gratis bezorging van je bestelling bij de Nederlandse Amazon webshop. Je kan je bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Voorwaarden:

  • Alleen items die door Amazon.nl zelf worden verzonden, komen in aanmerking om te worden bezorgd op een afhaalpunt. Dit geldt ook voor Marketplace-items met de optie Fulfilled by Amazon. Alle andere items die door externe verkopers worden verkocht en rechtstreeks door hen worden verzonden, komen niet in aanmerking voor bezorging op een afhaalpunt.
  • Er zijn afhaalpunten van verschillende grootte. Als het gecombineerde formaat of gewicht van je pakket de maatbeperkingen van het door jou gekozen afhaalpunt overschrijden, moet je items verwijderen of een ander bezorgadres selecteren om je bestelling af te ronden.
  • Items van zeer hoge waarde, items met een leeftijdsgrens of items die speciale behandeling vereisen, moeten worden bezorgd op een thuis- of bedrijfsadres.
  • Abonneren en besparen-bestellingen moeten worden bezorgd op een thuis- of bedrijfsadres.
  • Alle items in je bestelling moeten binnen 24 uur beschikbaar zijn voor verzending. Hoewel een item kan worden weergegeven als "Op voorraad", kunnen we dat item mogelijk niet meteen verzenden. Voor items die binnen 24 uur kunnen worden verzonden, wordt op de productpagina een bericht weergegeven zoals"Wil je dit item morgen? Bestel in de komende 30 minuten".

El_Cheapo
3 jaar ago