Black Friday 2022: ontdek de beste aanbiedingen en kortingen

Volgende maand is het weer zover: het grote koopjesfestijn Black Friday vindt dan weer plaats op vrijdag 25 november.
Vanuit verschillende hoeken horen wij echter al dat de acties dit jaar al veel eerder zullen starten en er dus steeds meer sprake is van Black November... Wij houden jullie natuurlijk graag op de hoogte van alle kortingen rondom Black Friday!

📱 Blijf op de hoogte van onze beste deals
Tijdens de Black Friday (week) verwachten we nog meer aanbiedingen dan je al van ons gewend bent. Onze actieve leden delen dan ook volop deals met leuke kortingen! Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen via onze gratis app. Voor topdeals zullen wij jou namelijk een bericht sturen via de app, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de beste deals.
>> download de app hier

🚨 Deal alerts: mis jouw favoriete deals niet!
Ben jij op zoek naar een bepaald product of wellicht kado voor de feestdagen? Stel dan via onze app jouw persoonlijke deal alerts in. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar Philips Hue, Rituals, Lego of Nike producten met korting? Wij sturen jou direct een berichtje als een mooie deal voor dit product / merk wordt gedeeld op onze website.

🤑  Deel zelf ook koopjes met onze community!
Wist je dat jij ook zelf aanbiedingen kunt delen op onze website? Super leuk toch?! Dus heb jij een mooie korting gespot? Deel deze dan zelf met de rest van de community zodat nog meer mensen flink wat geld besparen op hun aankopen.
Je spaart daarnaast met het delen van aanbiedingen ook nog eens punten die je vervolgens kunt inwisselen voor gratis cadeaubonnen.

Discount_diva
5 maanden ago