Gratis Prepaid creditcard

Ben jij op zoek naar een gratis prepaid creditcard? Dan hoop ik je met deze post verder op weg te kunnen helpen! Hieronder vind je namelijk extra uitleg en een overzicht van reeds door mij geteste prepaid creditcards.

Wat is een prepaid creditcard?
De prepaid creditcard is een kredietkaart waarbij je op voorhand een bepaald bedrag op je kredietkaart stort. Met een prepaid creditcard kan je dus geen schulden maken; een groot voordeel dus ten opzichte van de klassieke creditcard.

Daarnaast zitten er geen maandelijkse kosten aan een prepaid creditcard en is er geen BKR check.

Welke prepaid creditcards ik aanraad:

  • N26 ( ga naar de link en ontvang ook nog eens 20 euro tegoed, na je eerste betaling van 20 euro met de pas ) 
  • Vivid (  ga naar de link en ontvang ook nog eens 20 euro tegoed, na je eerste betaling van 20 euro met de pas ) 


N26
N26 is een Duitse bank waarbij je een een gratis betaalrekening met Mastercard kunt openen. Je krijgt een Duits IBAN nummer waarmee je (net als in Nederland) onderdeel bent van de SEPA landen.
Ik vind N26 zelf heel prettig in het gebruik, de app werkt perfect en je hebt constant inzicht in je geldzaken.

Vivid
Vivid is een ( gratis ) prepaid creditcard waarmee je ook nog eens automatisch cashback krijgt bij diverse webshops als IKEA, H&M, Amazon en Uber Eats. Dit geldt krijg je direct teruggestort op je Vivid account zodra je met de Vivid betaalpas betaalt.
Aanmelden voor de kaart is gratis en wanneer je de deze link gebruikt krijg je ook nog eens 20 euro gratis tegoed, welke je krijgt na je eerste besteding van 20 euro.

Discount_diva
1 week ago