Ontmoet ons team

Ons hechte team van koopjesjagers werkt elke dag hard om onze community te voorzien van de beste aanbiedingen. Zo zijn ze elke dag druk bezig met het speuren naar aanbiedingen, het beoordelen van gedeelde aanbiedingen en staan zij direct klaar als er vragen zijn.

Onze editors & moderators

Ons team van editors & moderators is elke dag weer druk bezig met het speuren naar de beste koopjes. Deze delen zijn dan ook graag met jullie! 

Om de kwaliteit van onze website te waarborgen beoordelen onze moderators verder ook elke aanbieding die gedeeld wordt op onze website en staan zij in direct contact met jullie. Heb je een vraag? Dan staat er altijd wel iemand voor je klaar!

Lady Sale  - Ik ben helemaal gek van koopjes en struin het hele net af, om de beste koopjes met jullie te delen. Als ik iets zie wat met katten te maken heeft, ga ik helemaal los, dat zijn mijn lievelingsdieren.

Princess Discount   

Promo man - Ik ben gek op alles wat met kortingen, kortingsbonnen en kortingscodes te maken heeft en doe zelf ook regelmatig leuke koopjes, die ik heel graag met jullie deel. Daarnaast kook ik ook graag en speel ik graag games op mijn pc.

Desiree


Ons Social Media team

Om de beste deals die op onze site verschijnen te delen met nóg meer mensen, is ons marketing altijd bezig met het delen van aanbiedingen via Social Media, de nieuwsbrief en de app. 


      
El-Cheapo - "Ik ga helemaal uit mijn plaat als er weer een prijsfout is gevonden door een SpyDealer. Daarnaast raak ik niet uitgepraat over kortingscodes en ben ik ook gek op games en films."

                  

Discount-Diva  - "Tussen de vele honderden deals die er gedeeld worden op Spydeals zoek ik de knallers eruit. Deze probeer ik dan zo snel mogelijk onder jullie aandacht te brengen. Geweldig om te zien hoeveel mensen steeds reageren via Facebook, de app en onze website. Verder ben ik naast koopjes, ook gek op reizen en films".


Onze developers

Elke dag wordt er door ons team van developers keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat de website en onze app werken en verder worden verbeterd.
      


 
Kwek 

SpyDeals
1 maand ago