Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Sixpack Zomertickets met 6 ritten voor €9 bij Connexxion

Sixpack Zomertickets met 6 ritten voor €9 bij Connexxion

Geldig t/m: 31-07-22 23:59
Geldig t/m: 31-07-22 23:59

Sixpack Zomertickets met 6 ritten met de bus voor €9 bij Connexxion
Geldig In alle Transdev/Connexxion/Breng regio's m.u.v. Zuidoost-Brabant, IJsselmond en Texel


Toevoeging

Geldigheid Sixpack Zomertickets

  • In de volgende gebieden kun je reizen met het Sixpack Zomertickets: Amstelland Meerlanden, Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord, Gooi en Vechtstreek (Transdev), Zaanstreek, Zeeland (ook Belgisch grondgebied), Hoekse Waard/Goeree Overflakkee en regio Arnhem/Nijmegen (Breng).
  • Het Sixpack Zomertickets is geldig op weekdagen ná 9 uur. In weekenden kun je zelfs al vóór 9 uur instappen en gebruik maken van het Sixpack Zomertickets.
  • Het Sixpack Zomertickets is niet geldig in Zuidoost-Brabant (Hermes), IJsselmond en op Texel.
  • Je kunt een onbeperkt aantal Sixpacks kopen. Scannen bij de buschauffeur. Dit kan zowel met een smartphone als met een geprint exemplaar.
  • Je kunt 6 enkele ritten maken. De barcode telt bij elke check-in af. Van start bij 6 ritten tot 0 ritten. Graag ook uitchecken!
  • Het Sixpack Zomertickets is te koop van 30 juni tot en met 31 augustus. Uiterlijk te gebruiken tot en met 30 september 2022; daarna vervalt de geldigheid van overgebleven ritten.

Verlopen

Deal score: 422

Logo Connexxion

SpyDeals tips voor Connexxion

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.