Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Disneyland Parijs deals
Disneyland Paris: Gratis beste plaatsen voor shows op vertoon van je Mastercard en meer...

Disneyland Paris: Gratis beste plaatsen voor shows op vertoon van je Mastercard en meer...

Geldig t/m: 30-01-2023 15:30
Geldig t/m: 30-01-2023 15:30

Vorige week in Disneyland Paris geprofiteerd van super mooie plekken bij een Disney show, hoefde alleen maar m'n Mastercard te laten zien! Zag deze deal nog niet op Spydeals staan!

Mastercard is al tien jaar official partner van Disneyland® Paris en jij als kaarthouder profiteert van exclusieve voordelen:

Beste plaatsen voor shows: profiteer als Mastercard kaarthouder van de unieke kans om diverse magische shows bij te wonen vanaf eersteklas plaatsen op de dag van je bezoek.

Hoe reserveer je?
Toon je Mastercard bij de City Hall in het Disneyland Park of bij Studio Services in het Walt Disney Studios park. Hier wordt de beschikbaarheid gecontroleerd voor de show van de dag, reserveer je plaatsen (maximaal 4 personen) en check in bij een Cast Member in het theater 30 minuten voor aanvang van de show. Houd er rekening mee dat het aanbod van shows beperkt is.

Ga op ontdekkingstocht met een gids die de geheimen zal delen van de Disney® Parken. Tijdens je reis kom je te weten wat Walt inspireerde, waarom hij bepaalde thema’s koos en hoe zijn visie ook vandaag nog tot leven wordt gebracht.

Rondleiding met gids: 2 uur durende tour (max 10 personen) met een gids. Mastercard kaarthouders krijgen tijdens de tour exclusieve directe toegang tot één attractie, geniet van de attractie met minimale wachttijd. Daarnaast profiteer je ook van eersteklas plaatsen bij één show als onderdeel van het tourpakket.

Hoe reserveer je de Rondleiding met Gids?
Prijzen en beschikbaarheid worden bevestigd op het moment van boeking. Neem contact op met de reserveringsnummer op (+33) 0 825 300 500 (service  € 0,15 / min + standaard beltarief).

 VIP rondleiding met privégids: Een rondleiding van 5 uur (max 10 personen) met een privégids. Geniet van een gepersonaliseerd bezoek vol magische voordelen, waaronder exclusieve directe toegang tot attracties en speciaal gereserveerde eersteklas plaatsen voor shows. Mastercard kaarthouders krijgen een extra opeenvolgend uur bij aankoop van het VIP-pakket. 

Hoe reserveer je de VIP rondleiding met privégids?

Prijzen en beschikbaarheid worden bevestigd op het moment van boeking. Neem contact op met [email protected] tot 48 uur voor je aankomst.


Verlopen

Deal score: 99