Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Fletcher hotels deals

Hotelmoment ( fletcher) 2 personen vanaf 39,48 euro

Geldig t/m: 31-05-23 23:59
Geldig t/m: 31-05-23 23:59

Er is weer een actie bij Etos waarbij je via etos.nl/hotelmoment een "fletcher" kan boeken vanaf 12,99 euro per per persoon per nacht exclusief 7,50 reserveringskosten en Handling fee van 3 euro per per persoon per nacht. Daarnaast betaal je ook nog city tax welke per stad verchillend is

Je hebt keuze uit 110 hotels.

Dan ben je op zijn goedkoopst voor 39,48 euro kwijt voor een overnachting met zijn tweetjes.

Hoe het werkt:
> haal de voucher bij Etos

> Login via de www.etos.nl/hotelmoment pagina om de locaties te zien die beschikbaar zijn ( gebruik hier voor de voucher )

> boek hierna je accomodatie, voor vrijdag en zaterdag te overnachten betaal je een extra toeslag

Hieronder de korte voorwaarden ( en hier alle ).

  • Koop t/m 29-01-2023 je HotelMoment voucher. Deze voucher ontvang je per e-mail wanneer je deze online aanschaft en als kassabon wanneer je deze in de winkel aanschaft. De voucher is geldig t/m 31 mei 2023. Op basis van beschikbaarheid. Reserveren is noodzakelijk en kan t/m 31 mei 2023. Kijk voor alle voorwaarden op etos.nl/vouchers. OP=OP.

  • Bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €5 p.p.p.n.

  • De prijs per persoon (€12,99) is op basis van twee personen. De totaalprijs is €25,98. Per reservering wordt eenmalig €7,50 reserveringskosten in rekening gebracht. De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de deelnemende hotels . Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld voor deze actie. Aankomst op alle dagen van de week. Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst. De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan.


Verlopen

Deal score: 509