Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Probeer gratis een actieverpakking Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1 lt dmv cashback

Probeer gratis een actieverpakking Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1 lt dmv cashback

Geldig t/m: 17-09-19 09:08
Geldig t/m: 17-09-19 09:08

Probeer gratis een actieverpakking Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L (Aardbei Framboos, Vanille, of Kokos)

Let op: deze deze geld-terug-actie is alleen geldig op de actieverpakkingen* van Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L. *De actieverpakking is te herkennen aan de 'probeer gratis' tekst aan de voorkant van de verpakking.

Specifieke actievoorwaarden

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de geld-terug-actie voor Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L (verkrijgbaar in 3 varianten: Aardbei Framboos, Vanille, of Kokos). Let op: Je kunt maar met één van deze drie Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L deelnemen aan de geld-terug-actie.
  3. De actie loopt van maandag 16 september 2019 t/m vrijdag 18 oktober 2019. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.
  4. Met de code van het deelnemende product kun je aanspraak maken op het aankoopbedrag van een van de varianten van Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L.
  5. Bewaar de kassabon. Je moet door middel van de kassabon aantoonbaar kunnen maken dat je het product hebt gekoch

Verlopen

Deal score: 403

Logo Eurosparen

SpyDeals tips voor Eurosparen

Door deze "lifehack" zou je tot 4x de Eurosparen punten kunnen krijgen op je account