Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Gratis naar ESL Benelux Championship finales!

Gratis naar ESL Benelux Championship finales!

Geldig t/m: 30-06-17 23:59
Geldig t/m: 30-06-17 23:59

Op zaterdag 24-jun-2017 10:00 - za. 24-jun-2017 23:30 is de Amsterdam ArenA het strijdtoneel van de ESL Benelux Championships.

Deze zomer bereikt het competitieve gameseizoen haar hoogtepunt in de Amsterdam ArenA. Op 7 en 8 juli worden de seizoensfinales van de grootste eSports-competitie van de Benelux, het ESL Benelux Championship, gespeeld. In deze eredivisie van het competitieve gamen gaan de beste spelers uit Nederland, België en Luxemburg op het podium met elkaar de strijd aan. Ze spelen de games Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone.

Honderden professionele gamers hebben zich de afgelopen weken ingeschreven voor het ESL Benelux Championship. Allemaal willen ze bewijzen dat zij de beste gamers van de Benelux zijn, maar er kan natuurlijk maar één speler of team zijn die deze titel, en een deel van de totale prijzenpot van minimaal 25.000 euro, in de wacht sleept.

Tijdens een pittige kwalificatie plaatsen de beste acht teams en spelers zich voor de een zevenwekelijkse competitie die de komende weken live wordt uitgevochten en te volgen is via het ESL Benelux kanaal op Twitch.tv. In deze groepsfase nemen alle teams en spelers het allemaal één keer tegen elkaar op en wordt er na een lange afvalrace duidelijk wie zich in de Amsterdam Arena op het podium aan het grote publiek mag tonen. Het eindtoneel halen is al een hele prestatie en de seizoensfinale beloofd dan ook niets anders dan vuurwerk en een showcase van het beste gametalent dat de Benelux te bieden heeft. Wil jij bij deze eindstrijd aanwezig zijn en getuige zijn van het moment dat een speler of team de seizoenstitel pakt? Koop dan nu een kaartje voor de finale!

l

Verlopen

Deal score: 407