2 reacties

€15 Albert Heijn tegoed bij aankoop abonnement €9,99

Foodfirst is vernieuwd en wanneer je het eerste jaar lid wordt (kosten €9,99) ontvang je een tegoedbon voor 15 euro van Albert Heijn om in de winkel groente en fruit te bestellen. Dus in principe verdien je 5,01 euro.

Let wel even op, dat je het opzegt indien je niet het abonnement wilt hebben, op android kun je dit opzeggen ook via web via je instellingen.

Dan ga je naar de play store > Betalingen en abonnementen > Abonnementen > de-activeer de Foodfirst hier.

Smakelijk

Hierna ontvang je de mail voor 15 euro, zie hier de info:

Toevoeging

El_Cheapo
El_Cheapo
1w

Zie hier de meestgestelde vragen > https://static.ah.nl/binaries/ah/content/assets/ah-nl/core/foodfirst/faq-ffn-ah.nl-en-klantenservice-final-1-feb..pdf 

Als FoodFirst-lid ontvang je eenmalig €15,- gratis aan groenten en fruit. Hoe dat werkt? Na aankoop van FoodFirst - jouw leefstijlcoach ontvang je jouw FoodFirst Kortingsbon direct in je mailbox. Ga naar een Albert Heijn-winkel en kies verse groenten en fruit uit waarmee jij wat lekkers wilt bereiden. Scan je FoodFirst Kortingsbon bij de kassa en het bedrag wordt automatisch van je tegoed afgeschreven. Het eventuele restant blijft staan voor een volgende keer. 

Ik heb mij aangemeld, maar heb geen tegoedbon ontvangen via mail of ben deze kwijt. Wat nu?
Controleer je spambox, mogelijk dat de vouchercode hiernaartoe is gestuurd. Zo niet, neem contact op met AH klantenservice. De AH klantenservice kan de tegoedbon opnieuw naar je opsturen via mail.

Hoe lang is de tegoedbon voor groenten en fruit geldig?
De tegoedbon is tot 4 weken na uitgifte geldig.

Inloggen bij FoodFirst met mijn AH-profiel lukt niet, wat nu?
Controleer op de AH app of op ah.nl of je de juiste inloggegevens gebruikt. Ben je nieuw bij Albert Heijn? Dan kan je op ah.nl, in de AH app of in de FoodFirst app een nieuw profiel aanmaken en direct genieten van de vele voordelen.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!