Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Kinderboeken deals
Geldig t/m: 30-01-23 15:31

Koop het prantenboek Ik zou wel een kindje lusten voor maar €2,50 om cadeau te geven aan jezelf of anderen. Verkrijgbaar bij diverse boekhandels, vanaf 13 meiToevoeging

NEDERLAND EN BELGIË

Ik zou wel een kindje lusten  is vanaf 13 mei te koop in vrijwel alle boekhandels in Nederland.In België doet een select aantal boekhandels mee. Op deze lijst vind je de deelnemende boekhandels in Vlaanderen

DONEREN IN DE BOEKHANDEL

Een aantal boekhandels in Nederland biedt je de mogelijkheid om boeken te doneren. As je namelijk heel graag wilt geven, maar je niet weet aan wie, helpt de boekhandel je!
Je kan bij hen een Ik zou wel een kindje lusten kopen en plaatsen op het boekenplankje in de winkel.
De boekhandel zorgt ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan een goed doel. Elke boekhandel is hier vrij in. Hieronder een overzicht van boekhandels waar zo’n boekenplankje hangt en indien bekend de bestemming van de gedoneerde boeken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen in Nederland een Ik zou wel een kindje lusten ontvangt!

Bij onderstaande boekhandels kun je doneren:


Verlopen

Deal score: 1939


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!