Kortingscode Halllmark voor 10% korting

Spydeals ● 2 jaar geleden  ●  Hallmark Kortingscode ●  Diversen

Gebruik hallmark kortingscode 469NHN7EKT en ontvang -10% korting op je bestelling bij hallmark.


Gratis verzending van de top 10 cadeaus!

Om de feestdagen nog specialer te maken verstuur je nu gratis onze top 1- kerstcadeaus. De gratis verzending is geldig tot en met 19 december 2016 op de speciaal geselecteerde items op Hallmark.nl. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Gratis postzegels

Heerlijk het is weer december, de gezelligste maand van het jaar. Bij Hallmark zijn we dol op de feestdagen en maken er graag voor iedereen een feestje van. Daarom zijn de hele maand december, bij verzending van 3 kaarten of meer in één bestelling, alle postzegels gratis.
Deze gratis postzegelactie is geldig van 1 t/m 31 december 2016 op alle binnen Nederland te bezorgen kaarten die online bij Hallmark.nl en met de app zijn besteld. De actie geldt ook op bestellingen van een set kaarten (vanaf 10 stuks), je betaalt dan nog wel de verzendkosten voor de thuisbezorging van je set kaarten. Gebruik je de app? Verstuur dezelfde kaart dan naar 3 of meer ontvangers om je postzegels gratis te krijgen. Heb je nog een persoonlijke kortingscode? Vergeet deze dan niet te gebruiken

 

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van hallmark.

Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!