Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Prijsfout! Gratis wenskaarten versturen!

Prijsfout! Gratis wenskaarten versturen!

Geldig t/m: 24-06-19 16:18
Geldig t/m: 24-06-19 16:18

288.034 punten
3j

UPDATE: de kortingscode voor de gratis postzegel lijkt niet meer geldig. De code WENSKAART voor de gratis kaart werkt wel nog.

====

Jazeker! Je kunt wederom gratis wenskaarten versturen bij Hallmark! Dit keer heb je twee kortingscodes nodig, maar het werkt weer perfect. 

Als het niet lukt om er meerdere te versturen, maak dan een nieuw account aan. Dit werkte de vorige keer in ieder geval :)

Hoe werkt het? 

  1. Ga naar de website van Hallmark en kies een wenskaart (ter waarde van maximaal €2,50).

  2. Bewerk de kaart. Zorg er in deze stap voor dat je voor het standaardformaat wenskaarten kiest. Je kunt zelf kiezen wat voor tekst je aan de binnenkant van de kaart wilt zetten. 

  3. Kies ervoor om geen cadeau aan je kaart toe te voegen en vul de gegevens van de geaddresseerde in. 

  4. Kies voor verzending op dinsdag t/m zaterdag (bezorgkosten voor maandag vallen hoger uit en op zondagen worden er geen kaarten bezorgd).

  5. Vul bij het afrekenen de kortingscodes 'WENSKAART' en 'held' (code lijkt vervallen). Met deze kortingscodes gaat er €2,50 af voor de wenskaart en €0,87 voor de postzegel.

  6. Geniet van je gratis wenskaart! 

Zie hieronder mijn winkelmandje als bewijs!


Verlopen

Deal score: 3825


Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!