Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Hello Fresh deals

Tot €85 korting op je eerste 4 boxen + cadeaus met de Hellofresh kortingcode


Tot en met 28 november 2022 kun je nu tot 85 euro korting krijgen op je eerste 4 boxen en ontvang je ook een gratis cadeau.

De korting is zo opgebouwd bij een standaard levering van 2 personen x 3 gerechten.

Bezorging 1 = 35 euro korting => €2,33 per portie
Bezorging 2 = 15 euro korting
Bezorging 3 = 5 euro korting
Bezorging 4 = 5 euro korting.

Je kunt ten alle tijden annuleren, dus ook na je eerste levering.

Goedkoopste optie per portie is wanneer je kiest voor 4 personen met 3 maaltijden per week, dan kom je op 1,75 euro per maaltijd.

Hoe het werkt:
1. Kies je samenstelling van de personen en maaltijden die je wilt.

2. Vul je gegevens in en bevestig de aantallen

3. hierna kun je je keuze maken van gerechten

4. Je kunt hierna direct opzeggen en krijg je je levering, maar let even op wil je de levering voorzetten dan krijg je de bedragen die je hierboven ziet minus de korting per levering.

SMAKELIJK!

Hieronder de kleine belangrijke letters:

Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap krijg je nu een korting op je eerste 4 boxen. De korting op deze eerste 4 boxen is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt." Bezorging van je eerste maaltijdbox is gratis. Daarna worden bezorgkosten in rekening gebracht. De kortingscodes zijn enkel voor nieuwe klanten en gelden voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. De cadeaus worden enkel verstuurd vanaf de 4e, 6e en 8e bestelde box. Het cadeau bij de 4e box wordt automatisch [verstuurd/geactiveerd], de cadeaus bij de 6e en 8e box dien je zelf te activeren. Bij tussentijdse pauzering of opzegging vervalt het recht op de cadeaus. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. De algemene voorwaarden van HelloFresh zijn van toepassing.


Verlopen

Deal score: 791