Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
15% korting op je bestelling bij de Hema

15% korting op je bestelling bij de Hema

Geldig vanaf: 29-11-21 10:31
Geldig t/m: 29-11-21 23:59
Geldig vanaf: 29-11-21 10:31
Geldig t/m: 29-11-21 23:59

65.585 punten
8mnd

Gebruik de code voor 15% korting op je bestelling bij de Hema

Helaas werkt het niet op reeds afgeprijsde items

In de winkel kun je deze barcode laten scannen:

Toevoeging

Volledige voorwaarden:

  • Tijdens deze actie ontvang je 15% korting op een groot deel van het HEMA assortiment. De actie loopt op maandag 29 november 2021.
  • Om de korting te verzilveren vul je in het besteloverzicht bij het veld actiecode de unieke kortingscode in. Vervolgens klik je op ‘activeren’. De korting wordt daarna automatisch verrekend.
  • De barcode bijgesloten in de e-mail die je hebt ontvangen kun je laten scannen in een HEMA-winkel in Nederland.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere vouchers of kortingscodes. De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting is niet cumuleerbaar.
  • De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend.
  • De korting geldt niet op: reeds afgeprijsde artikelen, artikelen met een gekleurde actiesticker, meerstuksaanbiedingen, matrassen, fotoserviceproducten, plastic tasjes, gebak, op maat gemaakte gordijnen, zelfzorgmedicatie, fietsen, boeken, huiswijn, Instax, cadeaukaarten, Smart lampen, iTuneskaarten of tegoeden, Telecomproducten, verzekeringen, Online leren, HEMA tickets, Lekker Weg en samenwerkingen met 3e partijen
  • HEMA behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op hema.nl.

Verlopen

Deal score: 833

Logo Hema

SpyDeals tips voor Hema

Met de meer voor HEMA pas ontvang je 10% korting op je eerste bestelling.

Online bestellen en afhalen in de winkels is altijd gratis. Anders is verzending gratis vanaf 25 euro.


Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!