Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
2x Cyrus Benson Collection Brett Eetkamerstoel voor €129,95

2x Cyrus Benson Collection Brett Eetkamerstoel voor €129,95

Geldig t/m: 23-03-2020 23:59
Geldig t/m: 23-03-2020 23:59

2x Cyrus Benson Collection Brett Eetkamerstoel voor €129,95 bij iBood. 

De Brett eetkamerstoel is een absolute klassieker van kwaliteit en een musthave voor ieder industrieel interieur! Door de combinatie van mat zwart metaal en robuust gerecycled leder, is de Brett de ultieme stoere stoel bij u aan de eettafel.

Materiaal bekleding

De eetkamerstoel Brett is bekleed met gerecycled Buffel leer. In het productieproces van lederen artikelen worden stukken leer aan de buitenzijde van de huid weggesneden. In plaats van deze stukken als afval te behandelen, worden deze door ons hergebruikt om te komen tot een nieuw materiaal; eco- of gerecycled leder.

Het leder wordt afgedekt met een bovenlaag polyester. Deze combinatie zorgt middels het leer voor een dikke en volle bekleding en geeft middels het polyester de mogelijkheid om iedere gewenste bedrukking te realiseren. Bij de Brett is gekozen voor een Buffalo print. Buffalo leer heeft een robuuste en vintage look, welke terug te vinden is op de Brett eetkamerstoel.

Het gerecycled leer dient tenminste 50.000 Martindale te behalen alvorens we over gaan tot productie. Met de Brett eetkamerstoel bent u verzekerd van kwaliteit!

Laat de tijden je er niet onder krijgen en zit het uit in deze comfortabele Brett eetkamerstoelen van Cyrus Benson Collection. We laten ons niet gek maken! De tijd van samenzijn komt vanzelf weer terug.


Verlopen

Deal score: 19

Logo iBOOD

SpyDeals tips voor iBOOD

Betaalmogelijkheden

PayPal
Creditcard
iDeal

Verzending en retourneren
€5,95 verzendkosten
Retourneren op eigen kosten binnen 14 dagen