Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Woonaccessoires deals
Batavia 4-in-1 grill RVS barbecue voor €205,90

Batavia 4-in-1 grill RVS barbecue voor €205,90

Geldig t/m: 11-05-17 23:59
Geldig t/m: 11-05-17 23:59

Laagste prijs elders €349,99.

Deze aanbieding kun je alleen via de Ibood-app kopen, dus niet te vinden op de reguliere Ibood-site.

Met de 4Grill kun je extra genieten van het leven, het hele jaar buiten grillen, koken en roken met het coolste BBQ-vat dat alles combineert wat een man zoekt!

Grillen is HOT! Het grillen van vlees, vis en groenten boven heet vuur en kolen geeft het gevoel van vrijheid. Nodig jouw familie en vrienden uit om samen te genieten

De 4Grill heeft een robuust design en is van hoogwaardige kwaliteit. Met maar liefst 4 functies perfect voor buiten leven en tevens eenvoudig en compact op te bergen. De 4Grill is gemakkelijk mee te nemen naar iedere plek die je maar wilt, gewoon uit je tuin mee naar het strand of de camping. De 4Grill wordt compleet geleverd met accessoires om te kunnen grillen, roken of koken, o.a. rvs gril-rooster en kruis incl. 4 haken, kolenschaal en hitteschild, waterschaal, vuurcylinder, handvaten alsmede deksel met thermometer en 2 designstickers.

De hoogte van het vat is max. 91,6cm / min. 36,6 cm en Ø vat is 56,8 cm. De hoogte is simpel naar wens in te stellen door de 3 losse segmenten van het vat die in elkaar schakelen. Eenmaal gemonteerd is de 4Grill makkelijk verplaatsbaar door de meegeleverde veiligheidshandgrepen. De handige temperatuurmeter in de deksel stelt je in staat om een stabiele temperatuur in het vat te behouden. En de 4Grill is ook te gebruiken als een rustige haard voor in de late avonden of wanneer het buiten koud is!



 

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van ibood.


Verlopen

Deal score: 150

Logo iBOOD

SpyDeals tips voor iBOOD

Betaalmogelijkheden

PayPal
Creditcard
iDeal

Verzending en retourneren
€5,95 verzendkosten
Retourneren op eigen kosten binnen 14 dagen