Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Oordopjes deals
Philips BASS  BT In-Ears met 99% korting!!!

Philips BASS BT In-Ears met 99% korting!!!

€1 €26,22
€5,95
Geldig t/m: 22-06-21 23:59
Geldig t/m: 22-06-21 23:59

Het brein heeft een ritme. Ja, zelfs je a-ritmische harkerige oom met zijn feestvingers. Je hersengolven - je raadt het: golven op een lage frequentie. Een heersende theorie is dat dat één van de redenen waarom mensen overal op de wereld van een dikke basslijn houden. 

En dat zit wel snor met deze Philips BASS oordopjes.


Can you feel it?

Krachtige 12,2 mm drivers - veel groter paste niet - zorgen voor een diepe bas. Het gestroomlijnde, compacte design met gesloten achterkant zorgt voor een uitmuntende geluidsisolatie en richt het geluid waar je het wil hebben. In je kop. Yes Michael, I can feel it.


Onderweg...

Dan wil je natuurlijk je lievelingsplaten horen. En dat gaat lukken met deze in-ears, want volledig opgeladen gaan ze wel 6 uur mee. Of je nu walkt op water, sunshine, als een Egyptian, of life, of gewoon heel boos: deze Philips in-ears zijn jouw ideale reisgezel.


Touch me

De ovale, gebogen buizen zorgen voor een fijne pasvorm, en de vleugeltips houden alles perfect op hun plaats. Je streamt alles over bluetooth naar je oordopjes en met de controls kun je nummers afspelen/pauzeren en oproepen beantwoorden met één druk op de knop. 

Verwen die oortjes en dat brein van je, en scoor deze fijne Philips oordopjes!

Toevoeging

Laagste prijs elders: €26,22


Verlopen

Deal score: 69

Logo iBOOD

SpyDeals tips voor iBOOD

Betaalmogelijkheden

PayPal
Creditcard
iDeal

Verzending en retourneren
€5,95 verzendkosten
Retourneren op eigen kosten binnen 14 dagen