Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
Rowenta Airforce 460 Steelstofzuiger (54% korting)

Rowenta Airforce 460 Steelstofzuiger (54% korting)

Geldig t/m: 07-01-22 16:44
Geldig t/m: 07-01-22 16:44

Rowenta Airforce 460 Steelstofzuiger RH9276

Zuig je een weg naar geluk met deze Rowenta Airforce 460. 

Scoor hier naast een stofvrij huis nu ook tijdelijk 20,- cashback op deze Rowenta.

Cycloon technologie

De stofzuiger opereert middels Cycloon technologie, waarbij de luchtcycloon die de zuigkracht opwekt wordt gescheiden van de stof die wordt opgezogen. Het stofreservoir heeft een capaciteit van 0,4 liter, daar ben je dus wel even zoet mee.  

Door zijn elektronische motor geniet je van maximale zuigkracht en schoonmaakprestaties. Mocht dat je nog niet genoeg voldoening geven, of vereist de klus net even wat meer power? Vlam z'n Boost aan en maak ook daar meteen korte metten mee. 

Monsterborstel

De gepatenteerde borstel op de stofzuiger, zuigt zich een baan door jouw woonkamer met maar liefst 6,500 rotaties per minuut. De borstel is geschikt voor elke ondergrond.

Voor de hardnekkige klussen

De stofzuiger wordt echter geleverd met verschillende borstelopzetstukken voor de specialisatieklussen. De borstel zijn met één klik te verwijderen en weer op de stofzuiger te klikken. 

Daarnaast is de stofzuiger voorzien van ledlichten en in staat om volledig plat te opereren, zodat ook de kruimels onder de bank grondig kunnen worden aangepakt. 

Voor de hoge klussen

Ook spinnen kunnen voortaan maar beter met één oog open slapen. Door zijn tweede geïntegreerde borstel in de stofzuigerstang, klik je met één klik je steelstofzuiger zo om tot een handmodel die perfect is voor spinnenwebklussen. 

Ontdoe met dat zelfde gemak, door één simpele klik ook deze stofzuiger van zijn stang en je hebt een kruimelzuiger. Perfect voor de trap of de bank. 

Eenvoudig schoon te maken 

Ook het stofreservoir is te verwijderen met één klik. Zo reinig je zowel het reservoir als de filter gemakkelijk en snel. 

Plekje aan de muur

Als alles weer spik en span is, hang je de stofzuiger weer terug aan de meegeleverde wandmontage waar hij zichzelf weer kan opladen voor de volgende klus. 

Stof zal spontaan op de vlucht slaan wanneer dit zuigbeest zijn intrede in jouw huishouden maakt. Reden genoeg om deze parel binnen te hengelen lijkt ons! 


Verlopen

Deal score: 0

Logo iBOOD

SpyDeals tips voor iBOOD

Betaalmogelijkheden

PayPal
Creditcard
iDeal

Verzending en retourneren
€5,95 verzendkosten
Retourneren op eigen kosten binnen 14 dagen