Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Nintendo deals
New Art Academy - 2DS + 3DS voor €2,98

New Art Academy - 2DS + 3DS voor €2,98

Geldig t/m: 13-08-17 23:59
Geldig t/m: 13-08-17 23:59

Koop de New Art Academy - 2DS + 3DS voor slechts €2,98 bij Intertoys.

Alleen nog in de winkel te koop.

New Art Academy biedt lessen voor zowel beginners als gevorderden. Als je compleet geen ervaring hebt, wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van diverse teken- en schildertechnieken, stijlen en materialen.

Het zal je verbazen hoe gemakkelijk je de vaardigheden oppikt en hoe snel je vordert in je techniek. 

Om je leerervaring nog verder te verbeteren en de lessen beter aan te laten sluiten bij de praktijk, verschijnen sommige voorbeelden nu als 3D-video’s, bijvoorbeeld een boom met bewegende bladeren of een rivier met stromend water. Als je niet genoeg krijgt van de lessen, geen nood, in de toekomst komen er nog vele nieuwe je kant op.

Welkom in je eigen, uitgebreide artstudio. New Art Academy levert een nog grotere gereedschapskist met verf, penselen en nieuwe instrumenten, zoals kleurpotloden, pastelkrijt en diverse accessoires. Denk bij de accessoires bijvoorbeeld aan kladblokken voor het testen van je artistieke gereedschap, een kleurenwiel dat je helpt om vergelijkbare of complementaire kleuren voor een schilderwerk te kiezen en zelfs een menghulp voor het mengen van pasteltinten.


Verlopen

Deal score: 101