Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

Gratis Poly Bag + €5 korting op Lego (als verjaardagscadeau)

Tot 31-12-21
Tot 31-12-21

2mnd

Wanneer je dit jaar nog jarig bent, kun je voor of na je verjaardag een gratis LEGO verjaardagskado ophalen in de winkel.

Deze cadeau's zijn een Clown + 5 euro waardebon.

De actievoorwaarden:

1.1. Deelname aan de Actie is mogelijk van 29 mei t/m 31 december 2021.

1.2. Iedere jarige klant mag GRATIS een LEGO verjaardagskado ophalen in een Intertoys winkel. Er is geen aankoop vereist voor deze actie. Deze actie is enkel geldig in fysieke Intertoys winkels en niet op Intertoys.nl.

1.3. Klanten kunnen het LEGO verjaardagskado binnen 3 dagen voor of na de verjaardag komen halen in de winkel. Bij ophalen van het LEGO verjaardagskado is een vorm van legitimatie/bewijs van verjaardag vereist. Onder een geldig legitimatie bewijs vallen een Indentiteitsbewijs of een andere vorm van identificatie met daarop de naam, geboortedatum en een herkenbare foto van de deelnemer.

1.4. Een LEGO verjaardagskado bestaat uit 1x LEGO Creator Birthday Clown 30565 en een kortingsbon voor de jarige t.w.v. € 5.- te besteden aan LEGO bouwsets

A. De 5.- kortingsbon is geldig van 1 juni t/m 31 december 2021 bij besteding vanaf € 35.- aan LEGO bouwsets. De korting is geldig op LEGO en LEGO DUPLO bouwsets, maar niet in combinatie met andere lopende acties. Ook is deze kortingsbon niet stapelbaar. 1.5. De actie is geldig binnen de limieten van de beschikbare voorraad. Voor de uitgifte van het LEGO verjaardagskado geldt een OP = OP. Intertoys behoudt zich het recht om zonder daar vooraf over te communiceren, de uitgifte van de LEGO verjaardagskado’s voor de einddatum van de actie stop te zetten indien de voorraad dit niet meer toelaat. 


Geplaatst via de app

Deal score: 625


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!