Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Woonaccessoires deals
50% korting op bezorgkosten bij Jysk

50% korting op bezorgkosten bij Jysk

Geldig t/m: 13-03-22 23:59
Geldig t/m: 13-03-22 23:59

50% korting op bezorgkosten bij Jysk

Profiteer alleen dit weekend nog van de 50% korting op bezorgkosten actie! Deze actie geldt voor bestellingen die je op JYSK.nl plaatst. 

Wanneer je op JYSK.nl de artikelen in de mand plaatst, wordt de korting automatisch van het bedrag afgehaald. Nadat je de bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je een factuur waarop te zien is dat je bestelling met 50% korting wordt thuisbezorgd. 

Voorbeelden assortiment:

Normaal bedragen de bezorgkosten:

Online bestelling
De minimumprijs voor een bezorging is € 3,99. Ongeacht het aantal artikelen in jouw bestelling en ongeacht de grootte en gewicht, betaal je voor een levering op een werkdag nooit meer dan € 50 aan bezorgkosten voor jouw bestelling. 

PostNL Pakketpost
Kleinere pakketten, zoals bijvoorbeeld handdoeken en beddengoed, worden geleverd door PostNl Pakketten. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht van jouw bestelling en beginnen bij € 3,99.

PostNL Extra@Home
Grote artikelen zoals matrassen en bedden worden geleverd door PostNL Extra@Home. Deze bezorging kost € 35 tot € 50 op werkdagen en € 50 tot € 70 op zaterdagen. De prijs is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de totale bestelling. Standaard wordt jouw bestelling tot aan de voordeur bezorgd. 


Verlopen

Deal score: 25