Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Gratis online cursussen bij Kamera Express

Gratis online cursussen bij Kamera Express

Gratis €119
Geldig t/m: 06-04-20 23:59
Geldig t/m: 06-04-20 23:59

Gratis online cursussen bij Kamera Express 

Bekijk tijdelijk gratis alle cursussen

Heb je recent je eerste systeem-, spiegelreflex- of high-end camera gekregen of gekocht? Een flinke stap van een smartphone of oude compactcamera en een stap die vaak wordt gezet als je meer wilt leren over fotografie. Zoveel te leren, maar waar te beginnen? Wij hebben diverse online cursussen beschikbaar om alles te leren over je nieuwe camera.

HOE HET WERKT:

Start nu met al onze cursussen om online alles te leren over fotografie! Gebruik hiervoor actiecode THUISAANDESLAG. LET OP: het activeren van de code is mogelijk t/m 6 april.

Je kunt meerdere curussen activeren. Dit doe je door het formulier nogmaals in te vullen en verzenden. Iedere cursus moet apart geactiveerd worden. De cursus wordt dan op je account bijgeschreven.

Direct toegang

Na het ingevulde formulier verzonden te hebben krijg je direct toegang tot de cursus. Mocht je nieuw zijn in de Kamera Express Academy, dan wordt er na het activeren van de cursus automatisch een account aangemaakt. Heb je al een account in de Academy? Dan wordt de cursus hierbij geplaatst.

Let op: bij het aanmaken van een nieuw account worden de inloggegevens na de activatie gemaild. Het kan zo zijn dat de e-mail met je gegevens als spam gemarkeerd wordt. Geen mail ontvangen? Check dan eerst even je spambox!


Verlopen

Deal score: 1146