Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Gratis 2 pakken Healthy People door middel van cashback

Gratis 2 pakken Healthy People door middel van cashback

Geldig t/m: 26-08-20 15:22
Geldig t/m: 26-08-20 15:22

Koop twee verpakkingen Healthy People superfruitmix en ontvang het aankoopbedrag terug via Kassabonkorting.nl.

Toevoeging

Actievoorwaarden ‘Healthy People Superfruitmix geld terug actie’, hierna te noemen “de actie”A. AlgemeenDe actie wordt georganiseerd door Riedel B.V., gevestigd te Ede. Elk in Nederland woonachtige persoon van 16 jaar en ouder is gerechtigd aan deze actie deel te nemen. Indien men deelneemt aan de actie, aanvaardt men de inhoud van het reglement.B. Actiemechanisme

Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient men Healthy People Superfruitmix te kopen in de periode van 19 augustus 2020 tot en met 15 september 2020. Het gaat hierbij om minimaal én maximaal 2 Healthy People Superfruitmixen.

Er zit een maximum aan het aantal producten, mocht dit aantal bereikt zijn voor de einddatum, zal de actie eerder afgesloten worden. Producten die gekocht zijn voordat dit bekend is gemaakt op de actiepagina, zullen nog wel vergoed worden, controleer dus altijd de actiepagina voordat je tot aankoop overgaat.

Op de actiepagina uploaden deelnemers een foto van de unieke kassabon en voeren hun gegevens (incl. rekeningnummer) en de actiecode van de flyer uit het LINDA magazine in. Het aankoopbedrag van maximaal 2 producten (ook bij aankoop van meer dan 2 producten) wordt vervolgens, na een controle, binnen twee weken teruggestort. Om mee te kunnen doen aan de actie dient de consument bepaalde persoonlijke gegevens te verstrekken (bijvoorbeeld NAW-gegevens). De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date, volledig en leesbaar zijn. Onvolledige en niet goed leesbare deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. Men dient de kassabon te bewaren voor het geval we deze nogmaals willen controleren. De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties, tenzij het gaat om een prijsaanbieding bij de aankoop van deelnemende producten, in dat geval wordt de aanbiedingsprijs vergoed. Een kassabon mag maximaal 1 keer gebruikt worden, ook als er meerdere actieproducten op staan, bij misbruik worden deelnemers geblokkeerd voor deze en andere acties van Kassabonkorting. Maximaal 1 refund per huishouden en rekeningnummer.

C. LooptijdDe actie loopt van 19 augustus 2020 tot en met 15 september 2020. Er zit een maximum aan het aantal producten, mocht dit aantal bereikt zijn voor de einddatum, zal de actie eerder afgesloten worden. Producten die gekocht zijn voordat dit bekend is gemaakt op de actiepagina, zullen nog wel vergoed worden tot 2 weken na afloop van de actie, controleer dus altijd de actiepagina voordat je tot aankoop overgaat.D. MisbruikIn geval van misbruik of fraude houdt Kassabonkorting zich het recht voor om personen uit te sluiten van deze en andere acties van Kassabonkorting.E. DiversenDe kosten voor de deelname aan de actie (bijvoorbeeld internetverbinding) zijn ten laste van de deelnemer. De organisator is niet verantwoordelijk en op geen enkele wijze aansprakelijk voor (technische) problemen van welke aard dan ook met de website en/of het mailsysteem en/of eventuele incompatibiliteit tussen de gebruikte technologieën voor de actie en de hard- en/of software configuratie die de deelnemer gebruikt. De organisator kan de persoonsgegevens van de deelnemers opnemen in zijn bestanden teneinde hen op de hoogte te houden van latere acties die hen mogelijk kunnen interesseren. Hierbij wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen.F. Toepasselijk recht en bevoegde rechterOp deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door Riedel B.V. aangepast worden. Riedel B.V. adviseert daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken. Afzonderlijke mededelingen van de organisator in verband met deze actie gelden als punt van reglement.


Verlopen

Deal score: 312