Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Vliegtickets deals
[Prijsfout!] Retourvluchten vanaf €0,36 bij Ryanair

[Prijsfout!] Retourvluchten vanaf €0,36 bij Ryanair

Geldig t/m: 06-12-20 14:31
Geldig t/m: 06-12-20 14:31

288.034 punten
1j

Ik weet dat we middenin de coronacrisis zitten en ik wil niemand aansporen om te gaan reizen, maar SpyDeals is het platform voor de beste deals en dit is ongetwijfeld zo'n deal. 

Je kunt nu vliegtickets kopen die geldig zijn van eind december t/m begin januari en de prijzen liggen rond de 18 cent. Dit is ongetwijfeld een prijsfout, dus de kans is groot dat het snel aangepast zal worden. Je kunt nu gratis omboeken bij Ryanair, maar er worden wel tariefkosten in rekening gebracht. Door een fout lijkt het echter dat je deze kosten momenteel niet hoeft te betalen. 

Zo werkt het:

  • Boek via de link bij Travelstart een reis van Budapest naar Dublin voor 18 cent. Betaal met Klarna of Sofort. 
  • Ga naar de website van Ryanair en log in met je e-mailadres en boekingsnummer.
  • Klik op 'Boeking beheren' en kies vervolgens voor 'Wijzig uw vluchten'
  • Selecteer een vertrekluchthaven en bestemming naar keuze. Als het goed is zou het moeten werken met data t/m 7 januari. Je zou dan op de gele knop 'gratis' moeten zien, als het goed is komt dit doordat de vlucht vanuit Hongarije geannuleerd is, maar nog wel in het systeem staat. 
  • Let op! Er is geen garantie dat dit blijft werken, dus alles wat in deze deal beschreven staat is op eigen risico. Als het lukt kun je echter een retourtje boeken voor 36 cent. 

Verlopen

Deal score: 138


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!