Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Baby en kind deals
Kekmama goodiebag twv €348,41 voor €39,95

Kekmama goodiebag twv €348,41 voor €39,95

Geldig t/m: 30-01-23 15:09
Geldig t/m: 30-01-23 15:09

Geniet van dit aantrekkelijke pakket met maar liefst 15 geweldige producten van € 348,41 voor € 39,95 en de goodiebag wordt ook nog gratis thuisbezorgd!

Toevoeging

Dit zit erin:

1. Vegan Power Boost Behandeling €70,-
Geniet van een perfecte huid met deze natuurvriendelijke gezichtsbehandeling! Gezichtsbehandeling inclusief reinigingsformule, oogzone behandeling, huidverjongingsmasker, speciaal op de huid afgestemde crèmes en werkstoffen. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwende huid. Na de behandeling krijg je uitgebreid huidverzorgingsadvies op basis van  48 huidtypen en een make-up touch-up t.w.v. € 35 cadeau. (Totale tijd in de salon ongeveer 30 minuten. Totale tijd ongeveer 60 minuten.) 

 Exclusief geldig in de Ariane Inden Beauty Store & Salons in Amsterdam of informeer naar de deelnemende salons via [email protected]. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en cadeaubonnen en niet inwisselbaar voor geld. www.arianeinden.com


2. Boek: Lucien je bent me d’r eendje €12,99
Het boek Lucien, je bent me d’r eendje krijgt u bij aanschaf van deze box cadeau! 

3. Crayola Color Wonder € 4,99
Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van Color Wonder viltstiften verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurboek van Crayola! www.crayola.nl

4. Garnier Micellair Reinigingswater. €6,49
Garnier Micellair Reinigingswater is de gemakkelijkste manier om in één handeling het gezicht, de ogen en lippen te reinigen, make-up te verwijderen, en de huid te verzachten. De micellen in het water trekken onzuiverheden aan als een magneet en verwijderen het van de huid, zonder te wrijven. https://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/gezicht/beauty/garnier/micellair/micellair-reinigingswater-gevoelige-huid

5. Boek: Commando Papa €14,99
Commando papa is een geweldige, onmisbare basishandleiding voor kersverse vaders en is geschreven als een militair handboek waardoor het hilarische omschrijvingen bevat. Er staan duidelijke stap-voor-stap-instructies in voor alles wat je moet doen met baby's en peuters.  Zo geeft het tips voor het voorbereiden van het basiskamp (het huis voorbereiden op de komst van de baby), de komst van nieuwe rekruten (hoe overleef je de eerste 24 uur) tot tips voor bomopruimingen (vieze luiers wegwerken) en het inpakken van de nooduitrusting (alledaagse benodigdheden). Commando papa is beknopt en klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. http://www.karakteruitgevers.nl/boeken/Neil_Sinclair_Commando_papa.html

6. Goedgemerkt sokkenlabel en tassenhanger € 7,20
Ga goed voorbereid naar school of het KDV! Merk alle spullen en kleding met de gepersonaliseerde Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt! www.goedgemerkt.nl

7. Spel: Dodgeball €29,99
In dit behendigheidsspel moet je zo snel mogelijk 6 ballen stapelen op je handbeker en er tegelijkertijd voor zorgen dat je hoofd er niet afgegooid wordt door de rondvliegende bal. Vliegt je hoofd eraf? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen. Had je maar 3 handen... https://www.identitygames.nl/

8. Spel: Woezel & Pip Vliegeren € 9,99
Woezel en Pip gaan vandaag vliegeren! De ene vlieger gaat nog hoger dan de andere. Gooi met de dobbelstenen en trek vliegers uit het hok, net zolang tot je de juiste kleur strik ziet. Zorg dat de vliegers zo lang mogelijk in de lucht blijven! https://www.identitygames.nl/

9. Film: Buurman & Buurman 40 jaar beste vrienden € 9,99
Buurman & Buurman zijn al 40 jaar beste vrienden is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen.

De Buurmannen zijn vanaf april weer in de bioscoop te bewonderen met splinternieuwe nog nooit vertoonde afleveringen: Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

10. Kneipp Silky Secret Body Creme 200ml €9,99
Silky Secret, onweerstaanbare zachte geur en een heerlijk huidgevoel 
Kneipp -Silky Secret- is een cadeau voor jezelf. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze verzorgende body crème. Het aanbrengen is een feestje en de crème trekt goed in zonder plakkerig gevoel. 

11. Plus Plus 3D dieren 2 stuks € 9,98 
Zijn jullie gek op dieren? Bouw dan met Plus-Plus de 3D dieren na die op deze verpakkingen staan! Plus-Plus is duurzaam, dus haal de bouwsteentjes uit elkaar en gebruik je eigen fantasie voor nieuwe creaties! Kijk voor voorbeelden op Facebook.com/PlusPlusBenelux..

12. Boek: Vriendenklets € 12,95
Vriendenklets is een origineel vriendenboek van Gezinnig. Wie zijn jouw vrienden en vriendinnen? Waar zijn ze goed in en waar houden ze van? Maar ook: wat vinden ze bijzonder aan jou en wat doen ze graag met je samen? De invuller noteert niet allen antwoorden over zichzelf maar ook over de eigenaar van het boek. 

13. VSM Derma wondgel €11,52
Voor de behandeling van kleine snij,- schaaf- en brandwonden. Vermindert jeuk, verkleint risico op infecties en voorkomt littekenvorming. 

14. LOOkX exclusive eyeliner Mossgreen pearl € 17,95
LOOkX Exclusive eyeliner Nr.14 Mossgreen pearl is een waterproof oogpotlood op basis van speciale kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic matte dekking zorgen. Laat na het aanbrengen dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat. 

15. Knuffel Assepoester €5,-
Deze Assepoester knuffel is aangeboden door Van Hoorne Entertainment; al bijna 15 jaar specialist op het gebied van familie-entertainment. Van Hoorne Entertainment produceert niet alleen theatervoorstellingen, maar ook televisieprogramma’s, familie-evenementen, live-entertainment voor recreatie- en attractieparken en eind maart 2018 opent het bedrijf het gloednieuwe themapark Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! 

16. Thermae2000 World of Welness cadeaubon voor één persoon € 32,50
• Incl. de hele dag toegang tot het wellnesscentrum • Diverse sauna’s en stoombaden • Thermale baden en whirlpools • Floatingsessies en saunaopgietingen.Geldig in combinatie met een volbetalende dagentree. 

17. Nivea Silk Mousse € 4,99
Het lichte, rijke doucheschuim met zijde-extract verzorgt de huid waardoor deze zacht aanvoelt. In combinatie met de harmonieuze geuren van vanille en karamel geeft deze nieuwe variant je een warm en comfortabel gevoel. 


Verlopen

Deal score: 112

Logo Kekmama

SpyDeals tips voor Kekmama

Opzeggen kan via deze link