Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Sim Only abonnementen deals

Black Friday Deal: 12 maanden voor €35,- bij KPN


Super Black Friday Deal: 12 maanden voor €35,- bij KPN, alleen voor nieuwe klanten! Optie kan dus net zoals bij Ziggo om het te proberen, door je huidige abonnement op te zeggen en dan het nieuwe contract op een andere naam ( van je partner ) te laten starten op de einddatum van de ander.

Scheelt je zo dan toch makkelijk een paar honderd euro per jaar

En anders ga je naar Ziggo hier loopt ook een actie met 50% korting op de eerste 12 maanden.

Toevoeging

Hieronder zie je de actie van Ziggo met 12 maanden 50% korting >> https://www.spydeals.nl/s/578693

Zie hier de info van Ziggo

Ontvang nu 12 maanden 50% korting op je Ziggo abonnement met TV en Internet tijdens de blackfriday actie.

Deze actie loopt tot en met 28 november 2022.

Heb je al een abonnement? Dan kun je indien je met parner in huis woont deze overzetten op de andere naam ( dan ziet Ziggo dit als nieuw account en kun je gebruik maken van deze actie). Bij mij is het al een aantal jaar achter elkaar gelukt door dan het ene abonnement op te zeggen wat op mijn naam stond ( check dan je afloop datum na opzeggen ) om dan een nieuw abonnement aan te vragen op de naam van mijn partner en deze in te laten gaan op de afloop datum van mijn andere contract. Voordeel hiervan is dat je allemaal nieuwe apparatuur krijgt en je alleen de modem + kastje van je TV hoeft aan te passen.

Dit scheelde bij mij toch al gauw 35 euro per maand x 12 maanden ==> 420 euro per jaar. Sluit je het ook nog eens af via Cashback dan krijg je nog eens in mijn geval 90 euro cashback.

Goed om te weten, Je abonnement loopt minimaal 1 jaar. Na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen. Tussendoor iets wijzigen aan je pakket? Dat kan zowel in het 1e jaar, als daarna.


Verlopen

Deal score: 1299